powoli sie zblizam do wymiany tarcz, chcialbym nawiercane zalozyc, jakiej firmy najlepsze? Jezdze na klockach ebc yellow stuff
powoli sie zblizam do wymiany tarcz, chcialbym nawiercane zalozyc, jakiej firmy najlepsze? Jezdze na klockach ebc yellow stuff
wymieniałem zestaw tarcz i klocków przód tył dla mnie orginał to jakaś pomyłka wymieniłem na DBA t2 plus klocki EBC zółte mega zestaw to samo zakładałem wczesniej w cla 250 i tak samo super jedyny minus głośne ale coś za coś cały zestaw ok 5 tys zł wysyłka z australi przód i tył
Stosował ktoś zestaw gładkich tarcz textara, Boscha, trw.Zbliża mi się wymiana kompletu przód 330mm i nie wiem która marę pójść, żeby działały dobrze i nie rdzewiały tam gdzie nie pracuje klocek.
Ja również mam pytanie, który zestaw tarcze +klocki kupić na tył, bo mam na wykończeniu klocki, a tarcze całe skorodowane, tak niestety jeździł poprzedni właściciel, że robił 4 tys na rok - do tego jazda emerycka, w tej chwili przebieg 27 tys i praktycznie koniec tyłu, przód jest jeszcze ok i tarcze czyste.
Mechanik ( Ital auto w Katowicach) którzy robię z włoskimi autami, głównie Alfy polecają Textara.
Veloce 280 KM 2020r. polift
Czyli to nie będzie zły wybór.
Gdzie kupowałeś, jaka cena?
A Ty masz Giulette?
Też znalazłem na allegro za 750 zł, zastanawiałem się czy to nie będzie jakaś podróba.
Ale skoro gadasz ze taż tam brałeś to ok.
Dzięki za info
Zimerman sport plus klocki Brembo.
Zestaw sprawdzony w rosądnej cenie
Kurcze znalazłem takie, podałem vin sprzedawcy i odpisał że nie będzie pasować do mojego auta, niby dlaczego?
Przecież Veloce ma powiększone tarcze, więc 320 mm - również z tyłu.
Juhass takie zamawiałeś?
https://allegro.pl/oferta/textar-tar...yl-15719988909