dobrze że nic ci się nie stało a samochód zawsze można zreperować lub kupić nowy![]()
dobrze że nic ci się nie stało a samochód zawsze można zreperować lub kupić nowy![]()
Drodzy koledzy proponuje spotkanie w czwartek 5.11.09 godzina 18 miejsce Parking Galeria Zielone Wzgórza obok toru Kartingowego czekam na odpowiedzi czy pasuje wam
Pozdrawiam
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
mi pasuje. niestety nie będę alfą ale wpadnę innym samochodem napewno
znowu pana strażnika parkingowego powk.....mymi pasuje !! czwartek
mi czwartek git i godzina tez git![]()
na forum alfaclub zglosily chec przybycia dwie osoby miejmy nadzieje ze jednak nie zawiada i coraz nas wiecej bedzie. Dzis na trasie do Siemiatycz w Bielsku Podlaskim dostalem pozdrowienia od tamtejszego kierowcy alfy 156mile zaskoczenie
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
a ja we wtorek będę miał już wycenę kompletną swojej alfy. w czwartek miałem oględziny i okazało się że niestety ale jest szkoda całkowita i nie ma co jej naprawiać
we wtorek będę wiedział ile za nią dostanę. Trudno, po nowym roku pojadę na Litwę poszukać kolejnej alfuni tylko nie wiem jeszcze czy 156 czy 147 a do tej pory będę jeździł na zloty starą astrą 1,4 w gazie i bez wspomagania. Mam doła za każdym razem jak do niej wsiadam![]()
potwierdzam przybycie na spocik
Marcin
no i fajnie znowu mój sportwagon nie będzie osamotniony![]()
a ciekaw jestem kiedy wrescie jakas 166 przyjedzie zebym nie byl samotny![]()
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD