Olaf dawaj! Jak ma być publikacja to nie może zabraknąć Twojej 500-tki...
Olaf dawaj! Jak ma być publikacja to nie może zabraknąć Twojej 500-tki...
Dodałem niusa na Alfanews: http://www.alfanews.pl/2009/11/rajd-...olnego-slaska/
Może być? Tekst to głównie materiał, który przesłał mi ystianZdjęcia dostałem od flatbeet.
Full wypas! Ten rynek Dzierżoniów mi trochę nie leży, ale nieważne...
PS. Brać CB-radia, co by sprawnie lecieć kolumną! I jakieś kurtki ciepłe - na przełęczy będzie zimno!!!
Ostatnio edytowane przez twardy ; 02-11-2009 o 23:31
no co tu dużo mówić.. no zajebiiiiiiiiiiiiście jest z tym news'em
Wielkie Dzięki Tuti!!
Odpowiedź od AŚ:
Może weźcie pasażerki, co by od razu relację skrobały?DoszłoZapowiedz powinna się ukazać w poniedziałkowym numerze AŚ. Być może uda mi się także zamieścić relację (o ile taka mi wyślecie) na łamach dodatku market, który ukazuje się raz w miesiącu. Z tym, że tekst do marketu musi być dużo dłuższy, ponieważ zajmie on wtedy całą stronę
. Do tego przydałoby się kilka (5-6) dobrych zdjęć w wysokiej rozdzielczości.
Jeżeli udałoby się Wam przesłać relację 12 listopada, to być może udałoby się zamieścić relację na łamach marketu. Wiem, że jeden dzień na napisanie relacji to niewiele, ale chyba jest to dla Was dość atrakcyjna możliwość promocji.![]()
ja tez dolaczam sie do ekipy. Byc moze uda mi sie sciagnac z wuwua dobrego znajomego, zreszta dziennikarza z AŚ, to nie będzie klopotow z fotkami. Ewentualnie ja moge sie zaoferowac ze cos pykne przy okazji, jezeli nie zdazy sie w miedzyczasie zadna katastrofa
Chyba ze pojawie sie sluzbowo to przy okazji w reprezentowanym przeze mnie medium tez cos sie pojawi![]()
No to macie zapowiedź na www.forzaitalia.pl
Dokładny link: http://forzaitalia.pl/index.php?opti...&Itemid=100072
Gratuluję
Redaktor FI poprosił mnie o to, żebyśmy dostarczyli mu także materiały już z relacją![]()
To my dziękujemy za pomoc w rozpropagowaniu tego spotu
Relacja będzie przygotowana na czas. Przyjadę z koleżanką, która ma za sobą kilkuletnie doświadczenie w pisaniu artykułów do wielu gazet, m.in. do Wiadomości Świdnickich, dlatego o rzetelną relację na czas nie ma się co martwićCo do fotorelacji to wiem, że przyjedzie kolega ystiana, który na wpół profesjonalnie zajmuje się fotografią. Będzie On podobno m. in. czyhał na nas na trasie w paru miejscach i trzaskał nam foty z jazdy
.. no dalej.. kto bierze zaszczytne 20 miejsce na liście ?
Tuti?? no dalej.. masz tylko 6 godzin drogi do nas ..o 5 rano wyjedziesz i ze spokojem na czas zdążysz![]()
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 04-11-2009 o 00:30
O forum przy okazji też się mówi, więc wszyscy na tym zyskają
Mam nadzieję, że na ogólnopolskim zlocie razem pojeździmy, jeśli się odbędzie. I mam nadzieję, że już Alfa będzie to wstydu robić nie będę
PS
http://www.auto-swiat.pl/artykuly,Sp...i,26123,1.html
![]()
Ostatnio edytowane przez Tuti ; 04-11-2009 o 15:30
Ja proponuję tylko zorganizować postoje w jakiś cywilizowanych miejscach, żeby można było napić się herbaty, piwka czy coś zjeść. Trasa nie jest krótka, tym bardziej, że niektórzy Alfiści już do samej Świdnicy mają spory kawałek...
W ogóle to pomysł "Rynku w Dzierżoniowie" uważam za niewypał. Rynek to płatny parking, na którym ciężko będzie w środę znaleźć miejsce choćby dla jednej Alfy, a co dopiero dla kolumny...
Gdyby ktoś nie był nigdy w naszych rejonach to poniżej wklejam zdjęcie wykonane godzinę temu na przełęczy jugowskiej.
Nie ma co liczyć, że karczmy/gospody będą przygotowane na grupę głodnych Alfistów przed sezonem...
To tyle z mojej strony![]()