Auto 2002, ICS 2001 a czytnik 2000R.
W czytniku są kości o których jest zero informacji w sieci, tylko Chińskie sklepy internetowe.
Auto 2002, ICS 2001 a czytnik 2000R.
W czytniku są kości o których jest zero informacji w sieci, tylko Chińskie sklepy internetowe.
Jeszcze chwila i będę miał wsady obu kości, zostanie tylko napisanie emulatora pod te wsady i długie wieczory by to rozwalić. Ciekawe jaki silnik ma ten procek.
Tak przestudiowałem te mapy oryginalne, są dość proste, są tam tylko drogi i ulice, bez budynków, ale jednocześnie zagmatwane, bo to dwa systemy w jednym, mapa i system strzałkowy, jak w radiach samochodowych.
Pozdro.
Witam, Dzięki uprzejmości kolegi z Loudlink, mam już wszystkie wsady ICS-a. Teraz pozostaje wziąć się do roboty. Dziś właśnie spadł śnieg (ok 4cm), zaczęła się zima i przede mną długie wieczory przy kompie)
Pozdro.
Wytrwałości życzymy...i samych zadowalających rezultatów
-Posiadacze AR 166-![]()
To nie takie proste)
Jak postawię emulator do tych wsadów, to reszta będzie z górki, tylko kto za mnie pójdzie do roboty??
Problem jest w czasie, który trzeba na to poświęcić, praca, dom i rodzina, a eksmisji od żonki nie chcę dostać
Trzymajcie kciuki, tym bardziej, że policja będzie robić naloty na nielegalne nawigacje przenośne, u nas mogą sprawdzić tylko płytę.
A my oficjalnie PIRACTWU MÓWIMY GŁOŚNE NIE !)))))))
Udało się wreszcie zakończyć sprawę navigacji i zewnętrznego źródła dźwięku. Ela ze swoim ponętnym głosem prowadzi mnie już po naszym kraju a w międzyczasie leci sobie muzyczka w stereo z odtwarzacza mp3Jest trochę zabawy, ci co nie mają muszą się zaopatrzyć w procesor dźwięku DSP oraz dokupić przełącznik toru audio, położyć parę dobrych metrów kabla ale efekt przewyższa trudy więc pełen pozytyw. Jeśli trzeba zmontuje manuala choć wszystko co jest potrzebne jest już w sieci ( na forum Lanci post jan123456 który jest skarbnicą wiedzy o naszych bolidach http://forum.lanciapolska.org/viewto...p?f=14&t=34129) z małą poprawką w białej kości (do prawego tylnego głośnika wpinamy przewody w gniazdo 15,16 a nie 6,15)
Wreszcie fabryczna navigacja w 166 mówi do mnie po polsku...
Jak tam Panowie, macie jakieś dobre wieści?
Ja tez chcę taką mapę![]()
dawaj chlopie te mapy pisz za ile i nr konta
Witam, Jak na razie jestem w ciemnej du......., muszę jeszcze wydobyć wsady z czytnika, sam wsad z ICS nic mi nie dał.
Pozdrawiam.