Napisał
alfasound_mania
Diesle......eh.....jedyny Wasz plus to ekonomia, i czym tu się chwalić?
Wciskanie w fotel to iluzja turbiny a prawda jest taka że gdy zapnięcie trójke ja jeszcze uciekam na dwójce i ta zasłona dymna z tyłu

Z tym dymem to przesada

Poniżej prosty przykład jak gość zapina 2 w benzynie i co robi JTD
http://www.youtube.com/watch?v=ft889f4e_Qw
Moje zdanie jest takie... że jeźdźmy tym na co nas stać... Służbowo jeżdżę Berlingiem 16 HDi 95 PS Prywatnie Alfą 156 SW 2,4 JTD 150 PS a oprócz tego mam do weekendowych "przepałów" Sierrę RS 500 Cosworth 2.0t 270 PS (mam nadzieje, że ktoś z was przynajmniej wie oczym piszę
) która pali około 25 litrów
Piszecie koledzy o silnikach V6, V8, wersjach GTA - dlaczego takich nie kupujecie?(A jak kupicie to pchacie LPG) Tylko jakieś przechodzone 1.8 2.0..... - czyżby nie było Nas stać? Prawda jest taka, że czytając to forum można znaleźć tematy o bieżnikowanych oponach, innych druciarskich sprawach a Wy mówicie o 3-stu konnych motorach. Inną sprawą są goście, którzy robią wiejskie tuningi - z 1.8 chce zrobić GTA

a ma łyse opony i dywaniki z biedronki za 20 zł, ma kasy na świece zapłonowe

Osobiście mam wielki szacunek do miłośników samochodów, którzy dbają kochają i pieszczą swoje maszynki ... i nie ważne że jest to 1.6 TS czy 2,4 JTD czy nawet 1.9 TDi Ładne zadbane w idealnym stanie techniczny i niezwieśniaczone autko to jest to.....
Jeżeli kogoś uraziłem z góry przepraszam ....