Witam Serdecznie. Wpadłem na wasze forum zupełnie przypadkiem i piszę z dużym opóźnieniem od daty waszej rozmowy... Chciałem natomiast rozwiać wszelkie wątpliwości , odnośnie mojej firmy. Gwarantuję , że wszystkie autka strojone są indywidualnie przez złącze OBD w oparciu o wyniki z naszej hamowni. Z resztą każdy Klient jest w trakcie modyfikacji sterownika i może przyjrzeć się jak powstaje nowy soft. Pzdr Tomek www.chiptuning-tdi.pl
czyli czipowanie normalnego 2.4 JTD kosztuje 1.000 ? A jeśli przyjade z kolegą a6 2.5tdi AKE to będzie jakaś rabat na piwko ?![]()
Tak, 1000zł.
Zadzwoń pod ten numer: 0-695 892 929 i dogadaj się, może dostaniecie jakiś rabat ale nie obiecuję
Sonek, a benzyniaki robisz? Ile można mniej więcej procentowo wycisnąć z silnika benzynowego wolnossącego, jaki jest koszt i czy w tym wypadku nie wpłynie to na silnik? Wiadomo, TS albo V6 to nie turboklekot![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Koledzy, ja ze swoją 156 1,9 JTD pisał bym się na wizytę u kolegi SONEK.
Pytanie kto jeszcze się ze mną dołączy to może ubijemy na dobry obiad i piwo ?
Proszę o kontakt:
505-260-913
daniiels (at) poczta.fm
Chętnie jeszcze w tym roku udał bym sie na wizytę.
SONEK dasz oczywiście zniżkę jak się w kilku zjawimy?!
Będzie zniżkazachęcam do dopisywania się na listę.
Sonek, napisz proszę jaką promocje masz na Święta?
Jaka cena dla JTD (ewentualnie benzyna) i ilu musi być klientów. My się wtedy zbierzemy powiedzmy w 5 osób i jazda, bo inaczej nic z tego nie będzie -zrób dobrą cenę to Cię zareklamujemy dalej
PS. Okiem doświadczonego serwisanta powiedz (bo nikt konkretnie mi nie odpowiedział):
1. Czy przed chipem konieczne są jakieś prace z mojej strony przy silniku ?
2. Czy ma znaczenie kiedy zmienię wydech na sportowy, czy przed czy po chipie ?
3. Czy proponujesz jakieś modyfikacje dla JTDaby chip był efektywniejszy ?
Z góry dzięki za info.
Czy po chipie naprawdę niema większego zużycia paliwa ?
"Profesjonalna obróbka silników" - czy bawicie się w montowanie Turbinek? chodzi konkretnie o 156 2.5 v6.