Mam problem z lewym xenonem - jakimś cudem "wypadła" soczewka i nie mam zadnego pomysłu co z tym zrobić. Doklładne zdjęcie w załączniku. Wszystkie propozycje i porady mile widziane.
Mam problem z lewym xenonem - jakimś cudem "wypadła" soczewka i nie mam zadnego pomysłu co z tym zrobić. Doklładne zdjęcie w załączniku. Wszystkie propozycje i porady mile widziane.
kiedys rozbierałem starą lampe z poprzedniego samochodu na częsci pierwsze xD
i proponuje zacząc zabawe od wyjęcia lampy z samochodu, zacznij ją rozbierac do momentu " luzu " czyli praktycznie całą.
A dotykałeś sie do silniczka poziomowania ? moze od niego zacznij czy jest wpożo
Ostatnio edytowane przez Kayrol ; 15-11-2009 o 14:13
Dzieki Kayrol, Sliniczek poziomowania nie ma zadnego wplywu niestety na polozenie soczewki. Tak jak w przypadku drugiej dobrej lampy nawet jesli wyciagne sliniczek soczewka nie wypada (po ponownym montazu dobrze wskakuje na swoje miejsce). Masz jakis dobry sposob na wymontowanie reflektora? trzeba pewnie caly zderzak zrzucic? Zna moze ktos jakiegos fachowca ktory "zregenerowal" by mi ta lampe?
mam ten sam problem co jac eek. Już drugi miesiąc tak jeżdżę. Jest to trochę irytujące bo lewa soczewka wypadła i swieći w podłoge, wieć tak jakbym miał jedną lampe.
Czy naprawde konieczne jest zrzucenie zderzaka aby wyjąć lampe?? Muszę wreszcie się za to zabrać.