Ja się zapisuję na hamownie, jeżeli nie będzie w tym czasie jakiejś mega śnieżycy bo mam letnie walce założone.
Ja się zapisuję na hamownie, jeżeli nie będzie w tym czasie jakiejś mega śnieżycy bo mam letnie walce założone.
Ja też się wstępnie chętnie pisze na ten termin.
sobota 21.11.2009 niestety odpada
Ja się piszę! Co prawda mam teraz 2 problemy z Bella: sonda do wymiany prawdopodobnie i cieknie mi woda przez uszczelke od dachu/bagażnika, ale powinienem się z tym uporać do tygodnia i chętnie pomierzę, ile koni poszło już w las
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
01. RogerIZ28
02. hobbit_666'
03. Marcinchorzów ?
04. A_S_K
05. GrzesiuŻar
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Witam oczywiscie jestem rownież chetny na hamownie i z tego co czytalem 21.11 lub 22.11 ma byc jakis spocik czekam na dalsze informacje..
Witam, widzę, że niestety tego typu przedsięwzięcia nie mają tutaj sensu - dostaje same pytania na priv (bo ciężko niektórym wpisać się listę), każdy określa konkretną datę, a prawda jest taka że z takimi wymaganiami to ok - ale nie za 80zł, na konkretną datę i godzinę to można pojechać indywidualnie za 150zł. Firma nie działa w sobotę i dla skromnych kilku samochodów nie jest tak hop-siup aby specjalnie ktoś tam przyjechał - inna sprawa gdyby było nas z 20. Czekam na sugestię od wszystkich zainteresowanych w najbliższych dniach, potem pozostanie zamknąć temat hamowania za 80zł.
Pozdrawiam
Marcin