Tak, to są specjalne farby w sprayu do malowania reflektorów. Jeśli się zdecydujesz polecam spray motip. Pytanie tylko czy Ci się to podoba, ale to kwestia gustu oczywiście.
Pozdrawiam.
- Rafał
Tak, to są specjalne farby w sprayu do malowania reflektorów. Jeśli się zdecydujesz polecam spray motip. Pytanie tylko czy Ci się to podoba, ale to kwestia gustu oczywiście.
Pozdrawiam.
- Rafał
no podoba;] , ale nie aż tak jak te na drugiej fotce ,tylko to malowanie w miare tanio zrobiętylko jaki kolor trzeba kupić bo nie wiem co i jak
![]()
Jeśli chodzi Wam o te przyciemnione standardowe lampy to robi się to albo farbą, albo folią. Niemniej moim zdaniem Golf jak najbardziej, jak go ktoś strzeli w tył to nie szkoda ale mi by było Alfy szkoda... Pomyśl jak ograniczasz widoczność takim zabiegiem. Ja wiem jak bo widzę czasami przed sobą takich ludzi z przyciemnianymi światłami. We mgle nie masz szans.. stratują Cie. I niech mi nikt nie wmawia że są specyfiki przez które światło widać idealnie - gówno prawda, cokolwiek ściemniające lampy utrudnia przejście światła a przez to widoczność tegoż przez tych z tyłu.
We mgle to przeciwmgłowe jakoś się przebiją, bo to mocne żarówki, ale wku*%^ Mnie jak jedzie taki przede mną w dzień, bo nie widać zbyt dobrze kierunkowskazów.
Zresztą jak by doszło do jakiejś obcierki czy to w mieście włączając się do ruchu, czy na trasie zmieniając pas, lub np sygnalizujesz zamiar zmiany pasa a cwaniak za tobą zaczyna po tym cię wyprzedzać itp. Itd., sytuacji może być wiele - to za pewne nawet, jeżeli winowajcą nie był byś Ty, to padłoby na ciebie - bo winowajca broniłby się tym, że nie widział twoich zamiarów- i zapewne by wygrał
tez fakt, macie rację to nie będę ich unowocześniał.
więc jak dostać te co na drugiej fotce przedstawiłem ???
a mozesz jeszcze zrobic fote z wlaczonymi swiatlami i np.na awaryjnych??
najlepiej tak pod wieczor jak sie sciemnia ale nie w nocy
bo jestem ciekaw jak widac takie lampy
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
U mnie jest tak. Wg mnie fajnie się komponuje z czarnym kolorem nadwozia
Koszt - spray Motip za 11 zł czarny![]()
I człowiek się wkur.... potem że nie widać ani kierunków ani stopu.. już o pozycjach w nocy nie wspomnę :/. Nie wmawiajcie że nie zmniejsza widoczności świateł bo zmniejsza! i to w bardzo dużym stopniu. Za to powinny dowody lecieć.
A co do świateł "na drugiej fotce" to większość Ci powie że to wieś tuning, ale Twoja Alfa Twój gust.. chociaż ja bym się bardzo nie uGolfowywał..