Witam czy da się wogóle kupic spinki do progów poza serwisem Alfy?? U mnie w okolicy zaden sklep z częściami niema. Może pasuja od innej Alfy? Dzięki z góry za odpowiedz.
Witam czy da się wogóle kupic spinki do progów poza serwisem Alfy?? U mnie w okolicy zaden sklep z częściami niema. Może pasuja od innej Alfy? Dzięki z góry za odpowiedz.
Po pierwsze, jakie progi, a po drugie które spinki?
niewiem jak ma określic jakie to pogi....może to pomozerok pordukcji auta 2002 silnik 2.5 v6, chodzi mi o progi boczne..one sa przymocowane przy pomocy plastikowych spinek, mam duzy problem z ich kupnem.
tez mi z jednej strony próg sie trzyma tylko na kilku i musze pare dokupić, pewnie dostępne tylko w ASO
dzwoniłem do alfy powiedzieli, że na próg przypada 8 spinek...koszt jednej to 5zł więc cena jest oksprowadzą na zamówienie
chodzi o progi zewnętrzne....żaden sklep niema ich na stanie albo sznowni sprzedawcy nie wiedzą które mogą pasowac poza oryginalnymi.
Ja też potrzebuję więc jutro się dowiem jak sprawa wygląda w ASO Carserwis w Wawie
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
sieeeema!podlacze sie do tematu!tez mam z tym problem...pare zerwanych i denerwuje to strasznie...w sumie to dryndne jutro do ASO u mnie i tez napisze co i jak!pozdrooo