pozdro dla Sław'a, którego czarny bolid widziany przed chwilą 21:50 na światłach na Żorskiej za Tescochyba mnie nie widziałeś bo wyjeżdżałem ze Słowackiego ....ale widać było bella wymyta, zadbana
hehe do zobaczyska
pozdro dla Sław'a, którego czarny bolid widziany przed chwilą 21:50 na światłach na Żorskiej za Tescochyba mnie nie widziałeś bo wyjeżdżałem ze Słowackiego ....ale widać było bella wymyta, zadbana
hehe do zobaczyska
Czy ktoś od nas jechał dzisiaj srebrną 146 drogą A4 z Krakowa po 18? Rejestracja KGR ...?
A ja tam zawsze się witama gdy ktoś się mnie pyta dlaczego to odpowiadam ze nie widujemy się w serwisach
156 SW SRC 3A..
pozdro dla granatowej 159 2,4jtdm na blachach SB i ramkach z IK@R'a widzianej dziś na parkingu AE w Rybniku, chyba od jakiegoś wykładowcy![]()
pozdrowienia dla kierownika 164 widzianego wczoraj po godz 20 jak stał na światłach na wjeździe na Opolską w Krk. Ja skręcałem z Opolskiej w strone krowodrzej górki, nie wiem jak ta ulica sie nazywapomachane i odmachane
![]()
Today we are living our future memories..
a ja pozdrawiam kolegę w czerwonej 147-ce rej. SK.... widziana na Giszowcu wczoraj ok. 19.45 przy Sfinksie, co prawda kolega nie widział mojej alfy bo stałam na chodniku ale tak jakoś patrzał
i pozdrowienia dla zielonej 146-ki na rej. SO..... widziana tuż przed Ganinexem w K-cach
a ja pozdrawiam koleżankę ze 147-ki dzięki której wczoraj wieczorem znalazłem się cały i zdrowy w domu
Aniucha - jesteś WIELKA
i mosz u mnie mientusy![]()
Pozdro dla pewnej Pani w 159 która wczoraj ok 21.30 na a4 zdrowo leciała w stronę krakowa - pd . Dziękuję za przepuszczenie i mignięciePięknie wyglądały 2 alfy lecące za sobą zdrowo >200km/h ( strasznie mi sie spieszyło ) i wszystko zjeżdżające nam z drogi .
Pozdrowienia także dla czerwonej MiTo notorycznie spotykanej na Grota Roweckiego - w 3/4 przypadków machne lecz jeszcze mie nie odmachanooraz srebrnej 156 sw po lifcie wnętrza, która parkuje na kampusie UJ na ruczaju - Ostatnio miła Kierowniczka przejeżdżając obok mnie i mego auta puściła miły dla oka uśmiech
![]()
Ostatnio edytowane przez Sudi ; 04-12-2009 o 10:59