a ja pozdrawiam kierownika niebieskiej 156, chyba nawet GTA, która stała wczoraj schowana pod schodami przy Plazie ok godz 13. Nie widziałem blach niestety. Ktos od nas ?
Today we are living our future memories..
pozdrowienia dla Gosi, Tomka i PiterRawczoraj miałam przyjemność bycia na jednym z najlepszych spotów 147-ek
super atrakcje
przejażdżka GTA
ymmm
wielkie podziękowania przede wszystkim dla Tomasza że się napracował przy mojej belli :* i za pokazanie nieba![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
przecież wyraźnie napisane Adam$ieNIEBO
![]()
było też nurkowanie, szczytowanie na drabinie i kilka innych atrakcji
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
noooo spot był zajebistywidok tych czterech 147 stojących pod domem Gosi i Tomka był niezły
szkoda że ciemno było i nawet lampa w aparacie nie dała rady, żeby jakie zdjęcie pamiątkowe wyszlo
i ten pomruk GTA ....
nurkowanie było dobre, tylko Gosia nabrała wody w usta![]()
Aniucha jestemy kwita bo przebywać w tak doborowym towarzystwie to sama przyjemnoć a jesli jeszcze mogłem podłubać przy alfie to kolejny plus. Pozatym za to NIEBO ty pokazałas mi CZARNEGO wymiatacza z nakładką KULI BULI więć jak najbardziej jestem usatysfakcionowany. CI co nie byli niech żałują. Dodam że było palenie sziszy o smaku Ku.yoraz prezentacja alkoholi z całego wiata przez sympatyczną panią z papugą
Piter a tą chałwą to żeby CI sie cały dzień odbijało hehehehe
Proponuję kontynuację w którą sobotę.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
BULI KULI kur*ai on byl bialy z czerwonym kapturkiem
prezentacja była wypas, szkoda ze nie było degustacji, ale to w inny dzień można zoorganizowac
chalwe zjadłem, dzieki Aniucha
a co do kontynuacji to jestem jak najbardziej za
jak tylko wróce z Italii to obojętne który weekend mi pasuje
![]()
A ja pozdrawiam jakąś Alfę którą spotkałem wczoraj przy wyjeździe z parkingu Carefoura na Czyzynach tak około godziny 19. Widziałem, że miała klubowe ramki, ale niestety tak mi waliła po oczach tymi reflektoramiże nic więcej nie widziałem przez moje zaparowane szyby :-)