O ciekawe z tym uczeniem sie![]()
I jak, to pomoglo ?
O ciekawe z tym uczeniem sie![]()
I jak, to pomoglo ?
155 V6 była
155 TS była
156 V6 była
156 GTA była
155 TS była
x3 japonce były
156 V6 była
x1 japoniec jest. Zycie.
Nie próbowałem jeszcze.
Ja mam podobny problem kupiłem nowy akumulator bosch silver s4 ale jak mi samochód postoi dwa może trzy dni tez mam problemy bo go rozładowuje, podobno regulator napięcia może być uszkodzony wiec zaczął bym od tego, ja jak rano wstaje odpalam auto to radio mi nie trzyma pamięci bo go odcina
Kowal, może właśnie radio jest powodem rozładowywania się aku. Mój ojciec miał podobny przypadek - po wyjęciu lub odłączeniu radia akumulator trzymał i nie było problemów z odpaleniem. Winne były 2 kabelki zamienione w kostce, ale jakie nie wiem.
Tak winne były kabelki w radiu plus do pamięci i plus po kluczyku były zamienione teraz jest już wszystko ok
Jaki akumulator powinien być wg instrukcji od AR155 2.0 16V z klimatyzacja?
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
Cześć. Ja mam taki sam problem z moją Alfą ;/;/ działała dobrze aż pewnego dnia chciałem ją odpalić a tu wielkie zdziwienie. Silnik kręci, pompkę paliwa po przekręceniu zapłonu słychać a auto nie odpala;/ ehhhh.... bezpieczniki te pod kierownicą są OK i te 2 co są na plusowej klemie tez są OK (były uwalone). Czego to może być wina???? Dodam też że w aucie mam założony immobilizer. Czy może to byc jego wina????? P.S. pompkę słychać dopiero wtedy jak włączę postojówki na których jest załozony imo.