zgadzam sie z Toba w 100%Napisał AR_33
![]()
pozdrawiam
zgadzam sie z Toba w 100%Napisał AR_33
![]()
pozdrawiam
Nie rozumiem. Dziwi was to że ktos na jakims forum najeżdza na Alfy a na tym można spotkać mnóstwo obiegowych opini na temat VW, BMW itp zgardzonych przeze mnie marek :wink:
I pewnie na jakims "bejcowym" forum ktos napisze ze tu się szarga dobre imię najlepszej, najpiekniejszej i najwspanialszej marki na swiecie i że robimy to z zazdrosci blebleble.
Nie sadze zeby dla fana jakiekolwiek marki miało znaczenie to co mówią o niej inni i czy się czesto psuje czy nie. Dla mnie takie uwazanie się za elite motoryzacji to zwykła dziecinada a kłótnie czy BMW czy Alfa jest lepsza to poziom przedszkolny. Samochody odbiera sie subiektywnie. Nie da sie porównać dwóch samochodów, mozna porównac osiagi, wielkość bagaznika, spalanie itp ale juz np komfort jazdy czy przyjemnośc z prowadzenia jest bardzo osobista i subiektywna oceną. Co z tego że M3 jest szybsze od 156GTA skoro przechodząc koło BMW nie czuje takich emocji jak przechodząc koło GTA?
Stawiam dolary przeciw orzechom ze własciciele np BMW uwazają sie za kogos lepszego od reszty bo to waśnie oni mają najlepsze smaochody i niech sobie zyją w tej głupiej nieswiadomosci :wink:
Samochody są jak kobiety. Czy kłótnia kogo kobieta jest lepsza/piekniejsza ma sens??? Nie bardzo :wink:
A kto tu się kłuci, przecież chodzi o subiektywne WŁAŚNIE odczucie że tym a tamtym jeździ się tak a nie inaczej, a Alfa i tak wzbudza emocje i przecież nie dlatego że jest jej mniej niż np.: BMW, poprostu to Alfa i takiej kokietki ze świecą szukać.
Nie zrozumiałeś.
Dla fanów BMW to beemki wzbudzają emocje itd
I nic tego nie zmieni tak jak nic nie zmieni tego że uwazam AR za najlepszą markę, potem jest ferrari i maserati, potem troszkę nic i lancia z fiatem, i na tym koniec :wink:
ale z jednym można się zgodzić , że dostępność rzadkich części do starszych modeli BeEmWeJoWcy czy Hądzinowcy albo VolksHeilWagenowcy mają większą i tego można pozazdrościć. Z ciekawostek dodam, ze mimo tego udało mi się znaleźć sprężyny H&R do mojej 164 pokrywane 24 karatowym złotem hmm jakieś pytania ?
http://www.europerformance.co.uk/pag...sub_category=1
PawełQV
AR 164'91 QV
Oj Rudolf zrozumiałem :wink: przeciesz pisze że zakochujesz się w takim aucie a nie innym i ożenek murowany, akurat to wiadomo że dla kazdego cos innego. (nie wolno w Alfie się zakochać czy co?) Nie mam nic do innych marek a ta mi przypasowała, jakbym kupił Beemkę zastanowiłbym się pewnie nad nią też.![]()
![]()
(no może trochę za otyła?).
Lamborghini powinien poprzestać na produkcji ciągnikówNapisał marcins737
![]()
A słyszeliście legende jak powstały amochody sportowe lamborghini???
Pan Lamborghini kupił sobie ferrari i strasznie mu nie pasowało więc poszedł do Enzo żeby ponarzekać a Enzopowiedział że z wieśniakami od traktorów gadał nie bedzie więc pan L. się wk...wił i powiedział że zrobi lepszy samochód :mrgreen: z tym ze mu nie wyszło :wink:
Swięta prawda :wink:Napisał marcins737
no ja też wolę lambo niż fiata tipo 1.4ale porównania hehe chociaż nie - wyłamię się - TAK kocham fiata uno 1.0 FIRE ponad życie i BMW E30 - najlepiej obniżonego
![]()
PawełQV
AR 164'91 QV
Przeglądałem angielskie forum miłośników Alf i jeden koleś zamiast zdjęcia swojego auta umieścił coś takiego. A mówią że Anglicy poczucia humoru nie mają![]()