No to dla malkontentów - zestaw samopoziomowania do aut z ręczną elektryczną regulacją pochylenia reflektorów (np do alfy 156)
http://www.allegro.pl/item842601993_...ow_xenony.html
No to dla malkontentów - zestaw samopoziomowania do aut z ręczną elektryczną regulacją pochylenia reflektorów (np do alfy 156)
http://www.allegro.pl/item842601993_...ow_xenony.html
Sprzedam skrzynię do crosswagona, 750 do uzg r-sokol@wp.pl
To moje mocowania soczewki. I zdjęcie po założeniu. Byłem na przeglądzie, udało mi się tak ustawić lampy że nawet nie trzeba było nic poprawiać na przyrządzie
Zbieram kasę na te soczewki, jedne z najlepszych jakie powstałyNieźle sobie je cenią
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
Co takiego? Świecą bardzo szeroko i równomiernie, a nie jak większość soczewek bi-xenon (valeo, hella, itp.), w których na środku widać wiecej światła. Te świecą równo na całej szerokości i daleko. Według mnie, co jest do wszystkiego to jest do d..y. Wole mieć lepsze światła mijania, bo ich używam przez większość przejechanych kilometrów.
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
witam!!!
chciałbym wam pokazać moje najmłodsze dziecko...
udało mi się wstawić soczewki typu H7 do lamp pierwszej AR 147.
myślę że jako pierwszy dokonałem tego typu przeróbki,gdyż nigdzie i na innych forach nie widziałem nic podobnego.
lampy zrobione zostały na zamówienie kolegi.
pozdrawiam!
poniżej ich zdjęcia:
moja druga ulubienica...
Koledzy działacie z tymi lampami więc poradźcie - chodzi mi o montarz soczewek do reflektorów po FL, aktualnie mam DEPOsrepo więc po zmroku staram się nie poruszać po drodze :-)
Bardzo by mnie urządzał montaż soczewek niestety wykonanie takiej przeróbki własnoręcznie jest raczej niewykonalne (brak zdolności, warunków itd.)
Może macie namiar na osobę która trudni się takimi rzeczami (może ten koleś z o którym była mowa w wątku ?)
Chciał bym także poznać opinię kogoś kto zamontował takie cuś w reflektorach po FL.
Pomóżcie koledzy bo kiedyś coś przejadę i nawet nie zauważę co :-)
156 Sportwagon 2003 1,9 JTD 8V 115 km - zostałem ALFAHOLIKIEM
witam mam pytanie czy soczewki(oryginalnie montowane w octavii) z lampy zalaczonej na zdjeciu nadawaly by sie do wlozenia do 156??oryginalnie soczewki sa tylko do swiatel dlugich i jest zamontowana zarowka h1,moga sluzyc jako mijania w 156??bo mam takie soczewki i nie wiem czy zabierac sie za przerobke??i czy do przerobki moglbym uzyc lamp do 156 od anglika(mniejsza strata w razie nie powodzenia??i czy ma jakies znaczenie ze soczewki pochodza z anglika?
Ostatnio edytowane przez chudy ; 24-12-2009 o 16:26