Witam,
Gdzie można (o ile w ogóle można) dokupić zaslepkę do zerzaka do AR156 do sedana ale ta zaślepke mocowana w TYLNY zderzak po prawej stronie - taka owalna dziura. Jakby gdzies ktos mial jeszcze w kolorze 195A to lux.
Witam,
Gdzie można (o ile w ogóle można) dokupić zaslepkę do zerzaka do AR156 do sedana ale ta zaślepke mocowana w TYLNY zderzak po prawej stronie - taka owalna dziura. Jakby gdzies ktos mial jeszcze w kolorze 195A to lux.
allegro
ASO
---------- Post dodany o godzinie 00:03 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie Wczoraj 23:55 ----------
http://www.allegro.pl/item843194673_...o_156_tyl.html
u mnie tez brakuje tej zaslepki, ale 50zł z przesyłka to troche dużo jak za tak mały elemet(który trzeba by jeszcze polakierowac-bo ten jest czarny)a bez teg mozna jedzic, nie rzuca sie bardzo w oczy.
Niby tak, zapytam jeszcze po swietach w ASO u mnie ile kosztuje cos takiego, albo po zlomowiskach poszukam. Z lakierowaniem nie byloby u mnie problemu, bo mam zaprawke i kolor jest niemal idealnie dobrany. Zobaczymy ile kosztuje we fiacie i dam znac.
Radzę byś od razu pojechał do tego ASO Fiata, tez szukałem zaslepki zderzaka tylko przedniej i dokładnie jak ktoś wczesniej napisał, na allegro z przesyłką to koszt ok. 50 zł. a w salonie sprowadzili w 2 dni za 32 zł.(choć nie wiem czy ta tylna bedzie w tej samej cenie) ale powinno byc podobnie
ja takie coś tylko, że na przód kupiłem u jakiegoś forumowicza za 20zł z przesyłką wieć szukaj bo w aso się nie opyla. Co prawda miałem inny kolor, ale mi to nie przeszkadzało bo i tak malowałem zderzak.
no jest jeszcze wyjście czasochłonne - szukać na alledrogo alf na części i pisać do sprzedawców z pytaniem o ten "gadżet" bo wiadomo że wystawiają jakieś grubsze części i tylko dopisują że mają całą na części
można szukać nawet w swoim kolorze
powodzenia
Popytaj u Szwagrów w Ciechanowie (allegro nick: szwagry100).
Mnie ktoś kiedyś podprowadził tą zaślepkę, więc musiałem kupić nową i kupiłem właśnie u Szwagrów, udało mi się nawet znaleźć pod kolor nadwozia, a dodatkowo, żeby utrudnić łakomym łapskom kolejną kradzież, przykleiłem ją na kleju do szyb.
Pozdrawiam.
- Rafał
Tylko jak sam będziesz musiał ją zdjąć to może być problem![]()
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...