witam dzis pompa zaczela wyc wiec kupilem olej dolalem na stan bo bylo malo przejechalem 15km i wyje od nowa stanolem a za mna struzka oleju na asfalcie skad moze leciec bo mam ogromna nadzieje ze nie z pompy :/
witam dzis pompa zaczela wyc wiec kupilem olej dolalem na stan bo bylo malo przejechalem 15km i wyje od nowa stanolem a za mna struzka oleju na asfalcie skad moze leciec bo mam ogromna nadzieje ze nie z pompy :/
Ostatnio edytowane przez maziarek1 ; 25-12-2009 o 17:42
cos widać bardzo szybko ucieka ,pojechałem do mechanika to za 10zl mi sprawdzili gdzie ucieka i dolewali swój płyn ,nie polecam dlugo jezdzic bo mi pompa przez to poszła
Pompa to chyba ten mniejszy problem gorzej jak leci z przekładni. Ale dla pewności posprawdzaj przewody szczególnie w miejscu łączenia guma-metal
Podnośnik, albo wizyta u mechanika, polecam sprawdzić gumowe węże, być może na mrozie popękały, albo obejma się poluzowała (ja tak miałem u siebie ostatnio, po jeździe na śniegu).
Jak Ci cieknie to prawdopodobnie z wężyka, Nie życzę, ale nie wiem czy to czasami nie przekładnia ;/