Adasco my chyba byliśmy lux - były stoliki, muzyka wieczorem, dla pewności dołączam foty,
a na skrzyżowaniu też Cię widziałam, ale dopiero jak skręcałeś![]()
Adasco my chyba byliśmy lux - były stoliki, muzyka wieczorem, dla pewności dołączam foty,
a na skrzyżowaniu też Cię widziałam, ale dopiero jak skręcałeś![]()
to jest ten trzeci tam osrodek. Tego akurat nie wiedzalem, ale wyglada zachecajaco.
ED:
tak wlasnie sobie zajadam i rozmyslam.... kurcze, samochody wloskie, tak? to co my tu o swojskiej kielbasie? Jakies lasagne, no w ostatecznosci pizza lub szpagety... co na to powiecie?
Kojarzy ktos jakas wloska knajpe w Lodzi? Bo ja z braku czasu na jedzenie jedynie presto moge polecic...![]()
Witam
Co ze spotkaniami "grupy" łódzkiej, czyżby zostały zaniechane... ?
Pozdrawiam
no jakos tak to wyglada....ale jak cos to mozna cos zrobic![]()
Wypadałoby zorganizować jakieś spotkanie zaraz po Sylwestrze...![]()
Pewnie że można zoorganizować taki spociktrzeba tylko zrobić jakiś nowy temat, żeby każdy zobaczył...
Ja widze,czekam tylko i obserwuje gdzie i kiedy,przyjade na 101%![]()
Najczęściej można nas spotkać w naszym klubowym serwisie,namiary są tutaj www.tmin.pl a także adres łódzkiego forum.Zapraszamy![]()
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
Nie ma co,dobra renoma "naszej" marki Alfa RomeoKiedyś słyszałem jakieś dowcipy nawet,są o kierowcach Alfy "...że juz rano wszyscy widzieli sie w serwisie...."
i takie tam. Przykro mi ale moja jak narazie dzielnie nawija kilometry omijając serwisy/warsztaty
(tfu,tfu... odpukac w niemalowane...
)
Jeśli byłby zorganizowany jakiś spot, na pewno się pojawie. Jestem "nowy", więc z chęcią złapał bym jakiś kontakt.