spocik jak kto ma ochote to czwartek sylwester ,raczej nie ma sensu to lepiej w czwartek 07.01.10. co wy na to?
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
spocik jak kto ma ochote to czwartek sylwester ,raczej nie ma sensu to lepiej w czwartek 07.01.10. co wy na to?
ale cykliczne domyślnie miały być w środy...![]()
Today we are living our future memories..
wszysto ok ale kilka razy ktoś się pytało czwartek . to ustalmy to w kiedy ; środa , czwartek . mam ramki jak by co to na spociku
no cykliczne w środy a w czwartki się zjeżdżaliśmy czasami bo wiadomo co się wtedy działo na bora lub zakopiance![]()
Ja się piszę na środęPojawia się jednak pytanie "o której"...
co tygodniowe spotkania pod bora, gdzie ścigali sie na ten prostej ze startów lotnych. Chociaż od jakiegoś czasu miejscówka spalona bo policja się pojawia a do tego już jest po sezonie.
no możemy sie umówić o 19 na parkingu na Bora - Komorowskiego pod znakiem REAL. Kto byłby chętny ?
Jakbyście chcieli w czwartek, to mógłbym dać radę, przedsylwestrowoW środę będę jeszcze przy alfie grzebał
![]()
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
e no czwartek panowie sylwek , garnit itd. 19.30 na sali odpada . ale środa 19 na bora jestem .
Jak się wyrobie to może się pojawię jutro... Daleko nie mam... Chociaż mój Romeo to jakoś niewyjściowy ostatnio jest![]()