A rure, ktora łączy przepływomierz z gaznikiem masz bez dziur. Odegnij ja i posprawdzaj bo moze lapie lewe powietrze.Napisał HUBI
A rure, ktora łączy przepływomierz z gaznikiem masz bez dziur. Odegnij ja i posprawdzaj bo moze lapie lewe powietrze.Napisał HUBI
a jaka ta nowa?? tzn jaka firma i gdzie kupiona??Napisał HUBI
a no i jak ten reset robiles??
Przepływka GM kupiona u znanego na forum człowieka w W-wie, akumulator odpiety na ok 30 minut, potem praca na wolnych obrotach do załączenia wentyaltora.Napisał Madnes7
a po co tak w ogóle zmieniałeś przepływkę? jesteś tu nowyi nie pisałeś o jakimś problemieNapisał HUBI
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
no dobra przeplywka niech bedzie ale po jej zmianie to zalecał bym podpiecie kompa i skasowanie bledow a nie odpinanie klemy bo przynajmniej u mnie po odpieciu klemy to alfa calkowicie swira dostaje i troche trzeba przejechac zeby do normy wrocilo :| o ile w ogole wroci ;//
a wiedziales ze stara przeplywka jest do bani ze wymieniales?? czy tak metodo prób i błędów próbujesz dojść co jest nie tak :?:
taki reset to nie reset.
A dolocik panie czysty?
Ja o maly wlos chcialem przeplyw wymieniac - a okazalo sie, ze dobry, tylko za nim za duzo syfu...