Wracając do H6W właśnie wsadziłem takie 2szt LED do siebie i świecą jak talalaa cała wymiana 5 min (nie mam xenonów)
![]()
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Gdzie Ty znalazles zamiennik LED H6W? W5W sa, ale H6W?
Widze na Allegro, jeszcze kilka miesiecy temu ich nie bylo...
Problem z postojówkami przy ksenonach jest taki, ze zwykla zarownka zarnikowa swiecaca na zolto wyglada niezbyt. Slabiutki punktowy LED tez wyglada wiejsko... Szkoda, ze nie robia tradycyjnych postojówek H6W swiecacych na bialo.
Ostatnio edytowane przez Krajcok ; 09-01-2010 o 14:49
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
Ciekawi mnie ten zaminennik H6W LED, a jak z kontrolką żarówek ? Nie świeci ?
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
o masakra.... temat na czasie dla mnie. Parę dni temu w GT z xenonem zapaliła mi się kontrolka od postojówki.
No to ładnie... poczekam z wymianą do wiosny skoro tyle trzeba nasiedzieć się przy tyma do ASO nie pojadę bo już raz w ASO forda skasowali mnie 20zł za wymianę mojej żarówki, którą im dostarczyłem.
http://www.allegro.pl/item845522509_...cz_hypery.html
Ja te kupiłem. Świecą całkiem fajnie. W mojej 166 nie ma czujnika świateł więc nic mi na konsoli nie mryga. Sorry za jakość fotki ale zimno cyknalem telem
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA