Dwa zdania w kwestii wyjaśnienia z mojej strony jako sprzedającego powyższą:
- jeżeli chodzi o wnętrze to nie ma ono żadnych braków, fakt to był błąd napisać o tych 6ciu głośnikach, ale zapewniam, że działają wszystkie (czerczil przekonasz się jaka jest jakość dźwięku jeśli zdecydujesz się obejrzeć), potwierdzę to nie tylko ja,
- Dawid166 chyba niedokładnie przeczytałeś opis, bo napisałem, że podzespoły do rozrządu są w cenie pojazdu, czytaj z uwagą,
- felgi swego czasu nie były tanie, 450zł/szt to chyba nie taka niska cena.
Co do mojej uczciwości - rodzice mnie tego nauczyli, poza tym sam nadziałem się już wcześniej na moją pierwszą 166tkę, która miała być taką "mega okazją, nie wymagającą wkładu finansowego" a żeby nią jeździć musiałem wypakować ponad 8 tyś. zł, dlatego uczciwie piszę co jest do zrobienia, nie chcę niedomówień. Decyzję w sprawie kupna podejmuje kupujący nie sprzedający, ja nie będę kłamał ani naciągał żeby tylko wypchnąć auto. Nie na tym mi zależy. Mam powody, które mnie zmuszają do sprzedaży i niestety...
czerczil są takie opcje wyposażenia - silniki z większą mocą mają ASR, składane lusterka mają chyba wszystkie 166tki. Jeśli chodzi o funkcję sport (domyślam się, że chodzi o STR) - to opcja powodująca szybsze otwarcie przepustnicy przy mocniejszym naciśnięciu gazu lub szybkiej redukcji z biegu wyższego na niższy, efekt - żwawsza praca silnika, lepsze osiągi, więcej tutaj:
http://www.forum.alfaholicy.org/147_...tml#post265998