Mam pytanie odnosnie spalania waszych Alf. Ile przejedziecie za 50 zl ? bo u mnie to roznicy nie zauwazylem czy jezdze szybko czy ekonomicznie ( do 2.5k obrotow) i tak przejade max 120km.
Mam pytanie odnosnie spalania waszych Alf. Ile przejedziecie za 50 zl ? bo u mnie to roznicy nie zauwazylem czy jezdze szybko czy ekonomicznie ( do 2.5k obrotow) i tak przejade max 120km.
ale to tez zależy jaki silnik masz? ale ja mam 1.6 103KM to mniej wiecej da rade tez tyle przejechac, moja uwielbia paliwo![]()
U mnie jest podobnie, paliwka starczy na jakieś 120km/130km.
A czym się sugerujesz, wskaźnikiem czy Ci benzyny zabrakło ?
Było już tyle tematów... Tak, Alfy palą dużo. Pogódźcie się z tym![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Alfaholicy jeżdżą paliwoholiczkami![]()
To zależy jaka cena benzyny !!?? ja jak zalalem za 100 ( pb98 x 4.30 ) przejechalem 200 km i tzn nie do sucha tylko zauwazylem ze lepiej sie zatankowac![]()
Przy cenie 4.50 za litr można zrobić jadąc spokojnie w trasie jakieś 150 km. Jadąc w mieście, albo w cyklu mieszanym niewiele ponad 100.
Ostatnio za 65zl przejechalem 155kmNo, ale myslalem ze cos jest u mnie nie tak z tym spalanie, ale jednak sie mylilem. Ja sie sugeruje licznikiem, bo np. jak stane tak, ze samochod jest przechylony na lewo to i raz przy 14km przejechanych mi sie kontrolka zaswiecila
![]()
witam , ja to sobie tak tlumacze ze jak pan smakosz to i czego Ala nie ma wypic ,,heheheheh,pozdraawiam,
piekna i bestia