no to trzeba śledzić temat i wszystko bedzie wiadomo kiedy i gdzie jaki spocik![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
no to trzeba śledzić temat i wszystko bedzie wiadomo kiedy i gdzie jaki spocik![]()
Today we are living our future memories..
PiterR w niewielu kwestiach mamy podobne zdanieale w tej akurat się z Tobą zgadzam
Adam$ie jak będziesz chciał jechać na spota to daj znać przynajmniej jeden dzień wcześniej![]()
natomiast Bocian ma za słabą wiarę w krakowskie spotybo jak to niby jechać w ciemno? tam jest zawsze dobra zabawa i doborowe towarzystwo
Izane ja Cię tylko przepraszam że przy fotoradarach zwalniałam ale fundusze mi nie pozwalająale przyznaj że emocje były
hehe
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
niniejszym pokazuję mój zbiór fotek z wczorajoszałamiające 6 sztuk :] oh yeah!! http://picasaweb.google.com/aniucha0...zny20012010KRK
chyba nie jedliśmy rutinoscorbinu bo coś niewyraźnie My i Alfki wyglądamy![]()
no wiem wiem... obiektyw zaszedł parą :/ długo leżał w ciepłej alfie potem doznał szoku termicznego![]()
Przy fotoradarach dobrze, że zwalniałaś bo Ja nie patrze na znaki to zawsze nie wiem kaj one są
a przy wyprzedzaniu widziałaś moc nowej Turbo?Bella chciała rwać dalej jak oszalała
i ciekawe co to za pan był w 146 w Krakowie jeszcze który się ustawił na światłach do mnie i Ciebie
troche gnał za nami ;D
Musze wkońcu jechać na tą hamownie, nie wierze, że Moja Bella ma tylko 136 km ;p może jednak panowie z ItalAuto mieli racje co do chipa ;D
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Ostatnio edytowane przez lukih ; 22-01-2010 o 12:01
no właśnie nie wiem co to za pan byłcoś startował, myślałam że się przyłączy ale widocznie nie wiedział jak wykorzystać potencjał alfy
![]()
a Twoje turbo? daje radę.... już czułam jak mnie chce wessać Twoją chłodnicą jak mi na tyłku siedziałeś...podobno kolejny spot już w lutym także Izane wiesz jak jest
no pewne okoliczności nie pozwalały być dłużej...ale następnym razem nie damy Ci spokoju
![]()
a przez Olkusz nie jechaliśmy, wybraliśmy trasę na Krzeszowice, Trzebinię, Chrzanówtam tego trochę stoi - nie wiem czy działa ale wolę nie próbować. Ostatnio złapałam mandat w grudniu. Póki co starczy
![]()
Cóz było przyjemnie, szkoda oczywiscie ze tak krotko, na zdjecia alfy sie nie załapałem a szkoda kurde....czekam na nestepne spociki mysle ze bedzie nieco cieplej ...:] atmosfera była bardzo fajna i nawet sporo osob aczykolwiek ciagle czekamy na pozostałe osoby:]