witam kolegów przydało by się ruszyć w naszym temacie (spotkania), bo się jakiś zastój zrobił. spotkania jak w temacie na samym początku. pozdrawiam.
witam kolegów przydało by się ruszyć w naszym temacie (spotkania), bo się jakiś zastój zrobił. spotkania jak w temacie na samym początku. pozdrawiam.
jakos w ostatnim czasie nikt z olawy i okolicsie nie odzywa ,na forum cisza,na swiatla i machanie nie reaguja ,kompletny zastoj wsrod posiadaczy A:R.Moze czas sie obudzic i zaczac dzialac?
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
wszyscy zapadli w sen zimowy
jak wyjdzie jakaś zorganizowana akcja to może i mi uda sie do Was zawitać![]()
poduch , zdaje mi sie ze predzej spotkamy sie w Swidnicy niz w Olawie,
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
moze i tak być![]()
Siema czy organizujecie jakiś spot może w dniach od 12 do 14 lutego bo jeśli tak z chęcią przyjadę się z Wami spotkać bo wybieram się w tych dniach do mojego macierzystego miasteczka "OŁAWA" ! Pozdrawiam
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
Witam i zglaszam akces ze swoja czarna Bella 156 1.9 JTD 99'
Cos cisza w Olawie panowie a troche nas tu jest zakreconych inaczej.
robix
witam już próbowałem zebrać (jak to ''robix'' pisze, zakręconych inaczej) ciężko jest. moja propozycja jest jak w pierwszym poście, spotkania piątkowe, sobotnie lub niedzielne. żeby się spotkać i pogadać. proponuje spotkanie w piątek lub sobotę gdzie może być strzelnica lub jakieś inne miejsce, które koledzy polecą. pozdrawiam.![]()
Ja moge w piatek, pracuje co drugi dzien za barem w Last Pubie wiec niestety tak wypada ze sobote tyram od 15 do oporu.
moj nr tel 791 038 963 jesli ktos chce sie ze mna ustawic na bajere![]()
Cze, daj znac jak bedzie spotkanko - masz moj tel.![]()