Troche przesadzasz z tym porównaniem ale ok.Ja tak jak mam teraz ,mam ok.Mi to pasuje, innemu nie musi.Pozdrowienia.
Troche przesadzasz z tym porównaniem ale ok.Ja tak jak mam teraz ,mam ok.Mi to pasuje, innemu nie musi.Pozdrowienia.
Ja przy wyborze jednostki(radio) mogłem wybrać Alpine z DVD ,7 cali wyświetlacz itp.
Zdecydowałem się na samo radyjko ponieważ postawiłem na muzykę a nie na oglądanie filmów.
Rozmieszczenie tweeterów ma na celu zbudowanie jak najszerszej sceny dzwiękowej, a ta przy głośnikach w tylnych drzwiach czy na półce ginie gdzieś niezauważona. Bardzo trafne jest stwierdzenie " nie odwracam sie na koncercie tyłem do sceny".
Kolego greg, gdybyś zamontował sobie do przodu porządniejszy zestawik z przodu i wrzucił delikatny subik do bagażnika na pewno byłbyś zadowolony. Nie przekonasz się dopóki nie spróbujesz. Nie neguje twego zestawienia tylko nie jest ono prawidłowe ze względów technicznych. Jeśli ci się podoba to ok.
Pozdrawiam
jesli kolega chce sobie zamonontowac cyki z tyłu to niech montuje a wy mu od razu piszecie ze to nie ma sensu.......dla mnie ma bo po pierwsze dla pasazerów bedzie lepszy dzwiek ....moze i prawda ze kierowca nie bedzie ich duzo słyszał ale ogólnie jakos dzwieku bedzie lepsza..ja u siebie mam 4 dodatkowe gwizdki coprawda sa to 2 -drozne HELIXY dark blue w dzwi ale gra o niebo lepiej niz oryginalne głosniki