Panowie macie pomysł na to , żeby muza na dziurach sie nie zrywała , czy to już pogrzeb zmieniary , że tak zrywa , czy można coś zdziałac?
Panowie macie pomysł na to , żeby muza na dziurach sie nie zrywała , czy to już pogrzeb zmieniary , że tak zrywa , czy można coś zdziałac?
ja miałem patent na swoją zmieniarke pod te śróby oryginalne włożyłem spręzynki i podkładki filcowe takie jak pod meble i gitara , pytałeś o laser oweszem może być już zmęczony.
W mojej laser był czyszczony i też przeskakuje.Dowiadywałem się jeśli chodzi o wymianę lasera i do tych zmieniarek koszt jest dość spory i nie opłaca się.Jeśli słuchasz przegrywanych na kompie płyt to nagrywaj na minimalnej prędkości.U mnie płyty oryginalne ani troszkę nie przeskakują-jest super.
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
może spróbuj na elektrodzie poszukać albo zapytać i laser i jego wymianę.
Czasem zdża się że w serwisie wołają za taką operację krocie, a laser bywa uniwersalny i na rynku części zamiennych wcale tyle nie kosztuje.
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Z tą prędkością wypalania to bardzo możliwe bo tak też jest oryginały graja o niebo lepiej , natomiast z tymi sprężynkami muszę pomyslec, ale boje sie , że na nasze okopy to chyba resory trzeba a nie spręzynki
Nie mam zmieniarki i nie wiem jak jest u Was umiejscowiona ale na przykładzie dysku twardego powiem że dużo daje położenie urządzenia na gąbce (oczywiście im więcej tym lepiej). Ogólnie zmieniarka musi mieć amortyzację..
nie musi mieć zagnej gąbki, pozatym nawet nie wejdzie tam, mocnowanie jest tak ciasne ze zapałki nie włozysz, nie oszukujmy się zmieniarki w 166 są z 1998r i poprostu są gówniane. W audi miałem zmieniarke fabryczną i młotkiem bym w nią walił a nie przeskoczy. LOUDLINK !
jaka jest różnica w jakości dźwięku między Loudlinkiem a CD???? czy duża ilośc utworów nie jest uporczywa podczas szukania konkretnej mp3????
Moja również kaprysi ale z tymi sprężynkami to muszę sam spróbować.