Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Temat: 156 2.4 JTD Meszna

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomas1907
    Mieszka w
    Ornontowice
    Auto
    BMW 320d, Giulietta

Domyślnie

Jeżeli nie jest to dla ciebie problem? Co prawda troche sie speszyłem do tego auta po tym jak zerwał sie kontakt ze sprzedającym gdy poprosiłem o zdjecia auta przed naprawa ale jeżeli możesz. To z góry dziekuje

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    prawie Żywiec;)
    Auto
    D4D,HDI,Ecotec

Domyślnie

Masz szczęście.Dzisiaj akurat będę w Mesznej więc tam podjadę.
    Byłem,widziałem to piszę.Auto wygląda jak na zdjęciach czyli z przodu kameleon.Pan kupił rozbitą Alfę od handlarzy z Radomia i kupił do niej całe oblachowanie w kolorze łącznie z przednim pasem.Szyby wszystkie oryginalne ale przednia z 08r ale ze znaczkiem Alfy.Widziałem zdjęcia autka i szyba przednia nie była uszkodzona.Właściciel bardzo miły i wydaje się uczciwy facet pokazał mi całą dokumentację łącznie z opinią rzeczoznawcy.Rok temu miała na liczniku 70 tyś km,teraz ma 86 600 i była z Francji.Lampy przód Anglik z wsadzonymi soczewkami.Przerabiał mu to gość w Warszawie.Podłużnice,zmielone poprostowane.Rury od turba trzeba pospinać dobrze opaskami.Klima do nabicia.Ręczny niedziała.Skóra w stanie bardzo dobrym,kierownica tak samo.Gałka trochę wytarta.System Bose w środku ale radio nie oryginalne.Nie było w momencie kupna.Zawieszenie do roboty.Stabilizator,oba amory i napewno coś z wachaczem.Strasznie stuka.Samo auto jezdzi przyzwoicie.Nie sciąga.Przyspiesza super ,nie dymi.Błotnik z tyłu brzydko uszkodzony przez żonę własciciela.Zderzak tylny raczej do wymiany.W aucie palono.Gość nie kręci i nie kombinuje.Zaprosił mnie do środka na kawę,żeby pokazać dokumenty.Jedno o czym zapomniałem to cena.Ile ewentualnie do urwania itp.Ale wydaje mi się,że można sie dogadać.Aha, silnik odpalił po dwóch dniach stania elegancko ale.. jedna z rolek coś hałasuje.Pan twierdzi,że rozrząd i rolki oraz napinacze zrobione. To tyle jak masz jakieś pytania jeszcze to pisz.
    Ostatnio edytowane przez Greg29 ; 04-02-2010 o 17:17

Użytkownik Rowerzysta Avatar tomas1907
    Mieszka w
    Ornontowice
    Auto
    BMW 320d, Giulietta

Domyślnie

Sprawdzi mi ktoś VIN tego auta vin-ZAR93200001302938

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia