-
Jeżeli nie jest to dla ciebie problem? Co prawda troche sie speszyłem do tego auta po tym jak zerwał sie kontakt ze sprzedającym gdy poprosiłem o zdjecia auta przed naprawa ale jeżeli możesz. To z góry dziekuje
-
Użytkownik
Maniak resoraków
Masz szczęście.Dzisiaj akurat będę w Mesznej więc tam podjadę.
Byłem,widziałem to piszę.Auto wygląda jak na zdjęciach czyli z przodu kameleon.Pan kupił rozbitą Alfę od handlarzy z Radomia i kupił do niej całe oblachowanie w kolorze łącznie z przednim pasem.Szyby wszystkie oryginalne ale przednia z 08r ale ze znaczkiem Alfy.Widziałem zdjęcia autka i szyba przednia nie była uszkodzona.Właściciel bardzo miły i wydaje się uczciwy facet pokazał mi całą dokumentację łącznie z opinią rzeczoznawcy.Rok temu miała na liczniku 70 tyś km,teraz ma 86 600 i była z Francji.Lampy przód Anglik z wsadzonymi soczewkami.Przerabiał mu to gość w Warszawie.Podłużnice,zmielone poprostowane.Rury od turba trzeba pospinać dobrze opaskami.Klima do nabicia.Ręczny niedziała.Skóra w stanie bardzo dobrym,kierownica tak samo.Gałka trochę wytarta.System Bose w środku ale radio nie oryginalne.Nie było w momencie kupna.Zawieszenie do roboty.Stabilizator,oba amory i napewno coś z wachaczem.Strasznie stuka.Samo auto jezdzi przyzwoicie.Nie sciąga.Przyspiesza super ,nie dymi.Błotnik z tyłu brzydko uszkodzony przez żonę własciciela.Zderzak tylny raczej do wymiany.W aucie palono.Gość nie kręci i nie kombinuje.Zaprosił mnie do środka na kawę,żeby pokazać dokumenty.Jedno o czym zapomniałem to cena.Ile ewentualnie do urwania itp.Ale wydaje mi się,że można sie dogadać.Aha, silnik odpalił po dwóch dniach stania elegancko ale.. jedna z rolek coś hałasuje.Pan twierdzi,że rozrząd i rolki oraz napinacze zrobione. To tyle jak masz jakieś pytania jeszcze to pisz.
Ostatnio edytowane przez Greg29 ; 04-02-2010 o 17:17
-
Sprawdzi mi ktoś VIN tego auta vin-ZAR93200001302938
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia