Dziś znalazłem alfe 75 z takim silnikiem jakim ja mam(już nie długo) czyli 2.4...Ciekawi mnie tylko rok produkcji 1995 W>T>F.....
http://moto.allegro.pl/12415_75.html
Dziś znalazłem alfe 75 z takim silnikiem jakim ja mam(już nie długo) czyli 2.4...Ciekawi mnie tylko rok produkcji 1995 W>T>F.....
http://moto.allegro.pl/12415_75.html
To jest najprawdopodobniej data sprowadzenia do Polski. Dawniej były takie jaja, że w urzędach jako date produkcji wbijali date kiedy auto zostało sprowadzone.
wydaje mi się że cena może być adekwatna do stanu auta, dlatego uważam że łatwiej by było temu czlowiekowi sprzedać te auto na zagranicznych portalach niż na polskim właśnie z racji takiej opinii jaka jest i tutaj widoczna.
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
Ładna 1.8 ciekawe czy już się sprzedała.. :-)
1.8 jest słabszą odmianą 75 od już TS nie tylko pod względem silnikowym
ale myślę, ze ładnie lata i bez kompleksów :-D
jeśli rzeczywiście jest w takim dobrym stanie to myślę, znajdzie się na nią chętny a cena transakcyjna będzie w jakiejś okolicy 6 koła mi się wydaje![]()
Tak. Ładna :-)
I drugie tak - sprzedała się. A dokładniej to przygarnąłem ją dla siebie. Stanowi niezłe uzupełnienie przednionapędowej 33 i AWD 159.
Jeszcze nie miałem okazji się nią nacieszyć, gdyż po zimowych doświadczeniach z korozją 33, dobrze zachowanej 75 chcę oszczędzić soli :-)
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
super b sie ciesze ze trafia w dobre rece![]()
Dziękuję. Będę teraz częściej zaglądał na kącik Transaxle![]()
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
za ile kupiles?
zapodawaj fotki tego cudeńka
Gratuluje że kupiłes sobie 75tke tylko że szkoda że taki słaby silnik bo z tego co zdążyłem się zorientować szpery zaczynały się w twin sparkach więc bokiem nie polatasz ale rozumem że nie po to ci 75tka. Bo mi tylko z tym się kojarzy. Jakbys chciał to szpere moge załatwić.