Wygląda podobnie jak te ze 156 ale TYLKO podobnie... może to nie oryginał od Alfy bo ten znaczek jakoś krzywoNigdy wcześniej sie z taką nie spotkałem. Ale jakby nie patrzeć jest ładna i nie droga
![]()
Wygląda podobnie jak te ze 156 ale TYLKO podobnie... może to nie oryginał od Alfy bo ten znaczek jakoś krzywoNigdy wcześniej sie z taką nie spotkałem. Ale jakby nie patrzeć jest ładna i nie droga
![]()
Kurcze no niby ładna, ale dla mnie do 155 są tylko dwie kierownice, albo skórzana momo o taka
albo drewniana o taka
Po prostu choruję na jedną z tych dwóch, ale jak już się pojawią na allegro to za ok 200 zł :/ Jeśli ktoś miałby jedną z nich (najlepiej drewinianą) w rozsądniejszych pieniądzach to dajcie znać
![]()
hehe mi też właśnie te dwie sie najbardziej podobają. I też bym wolał troche sie powstrzymać, poczekać i dołożyć kasy na ktorąś z tych niż kupować tamtą dziwną![]()
To widzę że nie jestem osamotnionyto chyba zrobię tak jak mówisz, wstrzymam się i dołożę do jednej z tych dwóch
![]()
Ostatnio edytowane przez Michu1 ; 06-02-2010 o 14:41
oryginał tylko bez poduchyteż mam taką tylko z cienkim kołem
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Chyba orginał, tak a propo to masz ładny środeczek, skóra i drewno![]()
No osobiście bardzo mi się podobahehe chorowałem dokładnie na taką jeszcze jak byłem gnojem, ojcu w necie pokazywałem no i 7 lat później jak zobaczyłem przypadkiem tak musiałem ją kupić. Ważne że są ludzie dla których vw nie jest jedyną słuszną marką
.
A powiedzcie mi bo na fotkach kierownicy z poduchą mocowanie wygląda inaczej, na takiej jak moja jest coś w rodzaju "naby" czy jak to się tam nazywa. To tak wyjeżdżało z fabryki?? to też jest kiera firmy momo??
a do 145 bede te kierownice pasowac albo od GTV ??
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +