Ma jakis smieszny podłokietnik - taka full opcja to to znowu nie jest jak pisze własciciel![]()
Ma jakis smieszny podłokietnik - taka full opcja to to znowu nie jest jak pisze własciciel![]()
A nie podpada wam że pod maską na listwie nie ma żadnych naklejek, tylko tabliczka... coś mi się wydaje że przód przeszedł wymianę...
Dopiero teraz to widze, że brak tych naklejek. Dziwne. Ni i rura dolotowa powietrza (ta gumowa) jest poklejona taśmą. Nowa troche kosztuje.
Kołpaki jak w audi. I jeszcze jedno mi sie w oczy rzuca - to malowane lusterka w kolorze nadwozia. Przed liftem to raczej tak nie wychodziły z fabryki?
i widac ze pas przedni był niedawno malowany bo niezdążył sie jeszcze zabrudzic,a wnetrza błotników są przybrudzone,Te kołpaki to są fatalne.
po zdjęciach wygląda normalnie, rura chyba od filtra powietrza jak by taśma była oklejona ale może źle widzę,
Najlepiej było by sprawdzić na żywo auto, bo jak kupisz a stan będzie kiepski to wpakuesz kupe kasy na naprawy,
Ja miałem tak że jak kupowałem sprawdzałem kilkanaście sztuk w ogłuszeniach pisało że to i tamto wymienione że wyposażenie super a faktyczny stan masakra
zapraszam na nasz kanał o samochodach
https://www.youtube.com/channel/UCNv...J62Gm0itanaAsg