Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: Zmieniarki pomocy!!!!

gumis_kiler
    Gość

Domyślnie Zmieniarki pomocy!!!!

mogl by mi ktos poradzic jaka zmieniarke kupic do alfy 166 bez nawigacji. czy standardowe np. z sony dzialaja w alfie???? albo jakie modele mozna stosowac cena do 500 zl.
    pozdrawiam

ViP Pirat drogowy Avatar szamacz
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR GT 1.9 jtd

Domyślnie

U mnie elegancko działa zmieniarka Blaupunkta wraz z radiem tej samej marki ( z tego co mi wiadomo było od nowości) :mrgreen:

MARCIN-CHELM
    Gość

Domyślnie Re: Zmieniarki pomocy!!!!

Cytat Napisał gumis_kiler
    mogl by mi ktos poradzic jaka zmieniarke kupic do alfy 166 bez nawigacji. czy standardowe np. z sony dzialaja w alfie???? albo jakie modele mozna stosowac cena do 500 zl.
    pozdrawiam
    miałem ten sam problem chciałem dokupić zmieniarkę do 166 w której od nowości jej nie było .to że wtyka pasuje do zmieniarki sony czy jvc to nie znaczy że zadziałają.dokupiłem beckera 2060 podobno pasuje też 2061.ale to nie wszystki trzeba jeszcze odwiedzić serwis aby podpieli alfę do kompa i nadali sygnał radiu iż zmieniarka została podłączona.więc opchnełem ją i kupiłem mp3 i transmiter (można też zastosować adapter wyglądający jak kaseta magnetofonowa) ps zmieniarki do alf są drogie bo handlarze znają ten temat i cenią je po 1200zł. więc kup mp3 za 250 zł i adapter lub transmiter za 10-30 zł i bedzie to samo a nawet lepiej ze względu na pojemność utworów w playerze mp3

Madnes7
    Gość

Domyślnie

no ale kabelki walensające sie konsoli srodkowej to juz nie taki fajny widok ;// a podlonczenie pod kompa to juz chyba nie taki mega wydatek (no chyba ze czyms zaskocza jak mojego ojca za podlonczenie pod examiner i wykasowanie jednego blendu w land roverze 300zl krzykneli w wawie :shock: ale samochod jeszcze sprzetneli :mrgreen: )

fokusek
    Gość

Domyślnie

Witam..

Ja mam ten sam problem. Mam do kupienia zmieniarkę sony. Wtyki pasują. Teraz pytanie czy to będzie działać? Czy tylko oryginalne zmieniarki działają?

Pozdro
    Tomi
    Alfa 166