Ja też się wybieram i próbuję namówić na wyjazd kolegów z www.alfaromeo.warmia.pl
Może uda się przyjechać większą grupą.
Ja też się wybieram i próbuję namówić na wyjazd kolegów z www.alfaromeo.warmia.pl
Może uda się przyjechać większą grupą.
Odświeżam temat![]()
Przez Grudziądz zawsze przejeżdżam, gdy jadę do rodziny na Kaszuby i zawsze myślałem, że muszę pewnego razu zatrzymać się nad na parę godzin i pozwiedzać to miasto, bo strasznie mi się podobał widoczek z mostu na Wiśle. Skoro teraz nadarza się okazja i jeszcze przednia imprezka to chyba się wybiorę. Myślę, że na 95% będę.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
To ja tez postaram sie byc. W koncu to niedaleko.![]()
Ci ktorzy są chetni na nocleg prosze o zerkniecie tu:
http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=22562
i o jak najszybsze powiadomienie mnie badz na PW badz tak jak w temacie na alfaCLub.pl ze wzgledu na rezerwacje noclegow. Wszyscy pozostali, ktorzy są chętni na przyjazd tylko na 1 dzień bedą proszeni o potwierdzenie przybycia w kwietniu po to abysmy mogli przygotowac jakies drobne upominki dla wszystkich tak aby dla nikogo ich nie zabrakło.
czy ktoś z łódzkiego jedzie ?
z łodzi przyjeżdża kolega AnimaVilis z alfaclub.pl
I ja sie skusze!!!
Ja też bym sie wybrał![]()
Posiadam Blokady wałków rozrządu zastosowanie:
Alfa 145 1.4 16V i 1.6 16V ,Alfa 147 1.6 16V ,Alfa 156 1.6 16V
Oraz VAG USB KKL + Alfadiag. Moge pomóc![]()
Jak ktoś by chciał jechać razem z sporą Grupą aut Alfa Romeo to o 8:00 w Bydgoszczy wyrusza w strone Grudziądza. Spotykamy się na
Stacji Paliw Orlen
Ul. Wyszyńskiego 29
Oznaczona literą A, jest przy przelotówce przez Bydgoszcz (droga krajowa nr 5)