zależy od pory roku...latem na śląsku jest ok ale zimą ;/ lipnie... natomiast małopolska rządzi cały rok
![]()
zależy od pory roku...latem na śląsku jest ok ale zimą ;/ lipnie... natomiast małopolska rządzi cały rok
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
pod silesią bywają hondziarzena 3 stawach więcej miejsca na parkingu jak kolega pisze od strony opla, chyba że zjadą 3 belle to nawet pod CPN-em może być
godz 18 wstępnie pasuje chyba że śnieg na A4 z wrocka mnie zaskoczy, ale jestem na TAK.
No to ustaliliśmy wkońcu bo tak godzina i miejsce jest rzucone na odp... ;p
Przyjmijmy 18.00 w Niedziele a miejsce jeszcze dogadamy (osobiście 3 Stawy znajdą dla nas miejsce napewno bo na Silesie jeżdze prawie dziennie i w niedziele to tam mojej Belli wepchać nie potrafię ;p
Oczywiście Ja będe jeśli nic nie wypadnie (a mi nic nie wypada).
Specjalnie wstałem i odpaliłem po nocce kompa aby tu odpisać ;p Dzięki aniucha za budzik ;p hehe
a ps. proponuje założyć nowy temat z miejscem, godziną i datą spotu bo wiedząc po smsie o zlocie w K-ce i tak nie umiałem znaleźć info o tym![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
14.02 chcecie zrobić spot?W WALENTYNKI???!!??
Chyba sami samotni przyjadą, ja będę wtedy moczył dupsko w Gołębiewskim w Wiśle z moją lubą, więc niestety nie dam rady wpaść...
![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
ja tam w niedzielę nię WALĘ TYNKÓW więc się zamelduję
Grzesiu chyba że stawiasz wszystkim pobyt no to możemy zrezygnować ze spota:]
humor dopisuje jak widzę![]()
no a jak!! niedziela jest dla mnie dniem odpoczynku![]()
a jak ktoś ma ochotę na walenie tynków to proszę bardzo :]
Jo raczej tyż byda.
ps.walentynki-sralentynki,jo tego czegos nie obchodza,tak samo jak nie lotom z dynia na łebie w ostatni dzien pazdziernika.Kotów w mikroweli tyz nie susza![]()
a wuszta pod garażym pieczesz ?
za chwila byda jechoł :-)