Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910
Pokaż wyniki od 91 do 94 z 94

Temat: Eco-driving

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    155 1.8 TS 16V

Domyślnie

w temacie cos mysle ze ciekawego i pozytecznego dla posiadaczy aut z "Blue&Me" -> http://www.fiat.com/ecodrive/pl/default.htm
    w skrocie - zgrywasz "twoja jazde" (odczyt z czujnikow do ktorych ma dostep komp sterujacy silnikiem - czyli gaz, hamulec, obroty, zmiana biegow itp itd) na pendrive USB i mozesz ja potem analizowac przy pomocy softu "ecorive" na kompie w tym przypadku pod katem "eko", uwazam ze pomysl warty odnotowania - proste i dosc skuteczne
    A swoja droga to ciekawe czy daloby sie tak pogrzebac zeby po prostu zlogowac sobie jazde na USB niekoniecznie do jazdy "eko" ale np do analizy bledow ...

Użytkownik Romeo Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    Modra Foka

Domyślnie

Cytat Napisał ppoll27 Zobacz post
    A swoja droga to ciekawe czy daloby sie tak pogrzebac zeby po prostu zlogowac sobie jazde na USB niekoniecznie do jazdy "eko" ale np do analizy bledow ...
    Jeszcze połączyć z GPSem i pełna telemetria na Circuito Nazionale di Obwodnia Miasta X
    Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...

dyfer
    Gość

Domyślnie

A ja jeżdżę Alfą Romeo i mam w d...e eco-driving liczy sie przyjemność z jazdy a nie gramy czegoś tam na kilometr, topniejące lodowce, martwe foki i takie tam

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Niski
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 156 SW 3.2 GTA Q2

Domyślnie

Popieram w całej rozciągłości . Ecodriving i Alfa to jakieś nieporozumienie.

Jak bym chciał eco-d kupiłbym sobie skodę, albo coś podobnego.

Czy spali 2 czy 4 litry więcej co za różnica. Jeździmy Alfami i żal je zmuszać do ecodrivingu.

Takie mam zdanie i absolutnie nikogo o innych poglądach nie chciałem obrazić!!