hehe myślę że prędzej ten smok wawelski do nas przyleci a przyleci tylko śnieg spadnie zobaczysz
hehe myślę że prędzej ten smok wawelski do nas przyleci a przyleci tylko śnieg spadnie zobaczysz
chyba masz racjępier*ole nie robie
![]()
a co do tej II części to chciałam nadmienić... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :] pozazdrościć Boćku
---------- Post dodany o godzinie 06:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 06:15 ----------
no Marek śniegu u nas dostatek a reprezentacji małopolski nie widać, nie słychaćno cóż...:
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
syneka najwazniejsze ze zdrowe
jasnejak ino mnie moja posci;P
napewno cos postawienie boj zaby;P
oooo W@ari@t!! nie przepuścimy Ci
gratulacje i czekamy aż nam przedstawisz tego młodzieńca![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
spokojnie jak bede tylko mogl wyjechac na jakis spocik, ktory chyba sam zrobiei obecnosc obowiackowa
jasne jak tylko bedzie mogl ze mna jechac, ale mysle ze nie predzej jak na wiosne jak sie ociepli
to teraz wam narazie zostaje obserwawac forum i czekac kiedy napisze o spotkaniu
pozdrawiam wszystkich
a tak propo, aniucha pozdro od bracika, widzial Cie na myslowicach kolo kauflanda no przynajmniej mu sie zdaje ze to Ty bylas![]()
no gratulacjea z tym płaceniem to nie wiem jak to jest u was...nie jestem wtajemniczony zbytnio
![]()
w@riat - pokaż chociaż foto "boksera" ( bo dla mnie każdy noworodek wygląda jak bokser)
michu - płaci się tylko jak jest składka , jak nie ma to co na stole ( czy coś co służy za stół ) jest NASZE a nie moje twojeraz masz ty raz ktoś inny
p.s.
z Grześkiem gadałeś ?
aha - i nie "u was " tylko u "u nas" bo ty już z nami :-)
w mojej sygnaturze masz fotoale dodam normalne
http://img109.imageshack.us/i/16022010a.jpg/
nowy czlonek alfaholikow;P
Ostatnio edytowane przez W@ri@t ; 16-02-2010 o 22:46