traktor chyba szybszya wiecie jak to jest z koniami pod oko można czyms podstać
hahahah ja nie jade pierwszy
lepiej jak wszyscy pojadą lepsze wywrotki będą
![]()
21 luty - Niedziela 15 lub 18
27 luty - godzina do ustalenia
28 luty - godzina do ustalenia
traktor chyba szybszya wiecie jak to jest z koniami pod oko można czyms podstać
hahahah ja nie jade pierwszy
lepiej jak wszyscy pojadą lepsze wywrotki będą
![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
- george 11
- omen
- aniucha05
- marshall z 1/2 21cały i 27 (do godziny 16)
- Adam$72 i Katka tyz o ile bydzie 21.02
- MarcoM23
- z tego co widzę to bocian również jest chętny jak zawsze
- Izane z Kasia ;D (50%)
- GrzesiuŻar z kobitą - na 50%
- peteja z żoną + 2 osoby termin jak narazie mojej zonie pasuje chyba ze sie jej cos wypadnie na 99%
Alfa i jej ochroniarz
witam
jutro rano zarezerwuje 21.02, godzine to mysle jaka jeszcze bedzie wolna, ale nie za późno max 17.00, wypowiedzcie sie jeszcze co do "napedu"; koń mechaniczny,czy koń pociągowy??
a tak nawiasem mówiąc, jak sie nazywa szkielet konia??,jak sie mówi zakochanego konia?? i jak sie mówi na zebranie konii??
pzd
mi sie pomelało w nd nie dam rady myślałem ze 21 to sob ale gapa ze mnie![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Jo by tam woloł traktor,2x tońszy,dluzej jezdzi i wiecej pociagnie,a jak sie popsuje(nawali)to nic nie czuc.
Tak samo jak Adam$ preferuje traktor, napewno szybciej, bezpieczniej, dłużej, taniej no i .... jego nawalenie nie śmierdzi![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
witam
Zarezerwowałem kulig na godz. 15.00, traktor, niestety późniejsze godziny za już zarezerwowane, wiekszosci z nas pasuje tylko ten termin wiec jesli komus narobiłem smaku to przrepraszam i prosze o wyrozumiałosc, na kulig prosze przyjechac z kiełbaska i pieczywkiem,(ogniski ) bedzie możliwosc wypicia grzańca i herbatki z pradem (tylko dla osób które nie prowadza).
Ognisko odbedzie sie bezpośrednio po kuligu czyli ok. godz. 16.00
w stadninie koni.
Istnieje możliwosc zmiany godz. kuligu tylko jesli zdecydujemy sie na kulig konny.
Zapomniałem o najwazniejszym, kulig rusza z pod Pałacu Kawalera o godz 15.00, ale jesli bedzie to mozliwe to mozemy sie spotkac na parkingu przed parkiem o14,45 i podjedziemy po w/w Palac.
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez george11 ; 18-02-2010 o 14:45
to to jest kulig na sankach czy na saniach ???
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
No to liczcie mnie też![]()
Gopcio
konno jest za saniami, alternatywnie za traktorem.
Cycus
przybywaj chłopie zapraszamy