Głos oddany na 3 zdjęcie...Mam słabość do 156 a ta wygląda naprawdę świetnie, ładny kontrast czerwieni ze śniegiem...
Pzdr
nr 1
nr 2
nr 3
nr 4
nr 5
Głos oddany na 3 zdjęcie...Mam słabość do 156 a ta wygląda naprawdę świetnie, ładny kontrast czerwieni ze śniegiem...
Pzdr
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Ciężki wybór... ale żadne mnie nie urzekło, jak w zeszłym miesiącu![]()
Tak ma być z ostrościąDlatego niektórzy się tym zdjęciem zachwycają, bo ostre jest tylko to co musi być, a reszta jest rozmazana w ładny sposób...
http://pl.wikipedia.org/wiki/G%C5%82..._ostro%C5%9Bci
nr.2 . GLhmm a gdzie zdjęcie mojego rywala z tamtego miesiąca ar33 :>
![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
Tak tak... uczcie mnie zdjęcia robić i instruktaż z głębi ostrości...
gdzie niby ostrość jest, na grillu alfy czy na całej przedniej części Alfy?!?!?!
Nie podsyłajcie mi takich linków co to ostrość i głębia bo żyje z robienia zdjęć.
Co do pierwszej foty to rzeczywiście mogłem kogoś urazić za co przepraszami nie o to mi chodziło, po prostu do gustu mi nie przypadło.
Jeżeli chodzi o tą pierwszą fotę to jak dla mnie za ciemne miejsce na samochód z ciemnymi szybami czarnymi felami, ogólnie utrzymanym w ciemnej stylistyce, za mało detali...
Starego misia na sztuczny miód chcą skusić. Hehehe.....
Ostatnio edytowane przez Jędrek ; 24-02-2010 o 21:43
Ostatnio edytowane przez Vaselinho ; 25-02-2010 o 01:21
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
ja na nr 1 pasuje mi kolor do tła. tak tajemniczo![]()
zdjecie nr3 alfa w pieknej czerwieni na lesnej drodze w zimowym otoczeniu