Moja Bella także nie posiada żadnych oznaczeń, przyzwyczaiłem się do tego stopnia że drażnią mnie oznaczenia na innych 156. To oczywiście tylko moje odczucie![]()
Moja Bella także nie posiada żadnych oznaczeń, przyzwyczaiłem się do tego stopnia że drażnią mnie oznaczenia na innych 156. To oczywiście tylko moje odczucie![]()
no moja bella tez nie ma oznaczen. i wedlug mnie to jest fajna sprawa. bo ktos kto jedzie za toba nie wie czy siedzi u ciebie 1,6 czy 3,0![]()
Ja mam tylko 156 z tyłu. Nie ma to jak zgubić jakiegoś cwaniaczka. Ale trzeba powoli się rozkręcać, żeby nie zakopciło, hehe.
Co myślicie o przyklejeniu z drugiej strony czegoś takiego?
Oczywiście po stosownej modyfikacji
Czy lud nie zrozumie i "wioską" zaleci?
jesli nie macie oznaczen to powinniscie miec koledzy delikatne slady po znaczkach jesli byly zerwane. zawsze na lakierze zostaje tak jakby odgniecone miejsce po znaczku. jesli nic nie widac to albo auto bylo org bez znaczkow lub bylo malowane co tez latwo sprawdzic.
też mi się wydaje że ich brak o niczym nie świadczy (a jedynie o guście użytkownika) ponieważ sam też je zlikwidowałemi wydaje mi się że to jest sprawa indywidualna.
to ja sprawdze w poniedzialek czy nie ma sladow po znaczkach jak auto odbiore od lakiernika ;];];] bedzie malowany lewy tył....
Kupiłem używana Alfe bez znaczka 2,4 oraz M-Jet. Cały samochód sprawdzili mi w ASO miernikiem lakieru przy jakiejś pierdoły za free. Więc nie jest źle.
Ale teraz przód idzie do malowania, więc koniec z dziewictwemCiekawe, czy powieszą na mnie przysłowiowe "psy" jak będę kiedyś sprzedawał.
malowanie nie swiadczy o tym ze nie bylo pol przodu. nieraz jest tak ze kamyki poobijaja i trzeba pomalowac albo ktos zarysuje. wiec jak sie jest pewnym bezwypadkowosci to ci ktorzy beda wieszac na tobie psy za to ze pomalowales auto beda conajmniej no niedoswiadczeni albo nienormalni![]()
U mnie zamiast "33" widnieje napis "...na alfa, no fun!", chyba to lepsza alternatywa![]()
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
ja u siebie mam napisy 156 2.0 T.Spark i chce to usunąćwięc brak oznaczeń według mnie też nic nie świadczy
![]()