U mnie był kompleci i komplecik napisów zostanie...Mnie sie tam podoba ten napis, lubie popatrzeć na tą "dwójeczkę" :mrgreen: , a teraz jeszcze musi się znaleźć miejsce na napis Cuore Sportivo od Korcza![]()
Pozdrawiam 8)
U mnie był kompleci i komplecik napisów zostanie...Mnie sie tam podoba ten napis, lubie popatrzeć na tą "dwójeczkę" :mrgreen: , a teraz jeszcze musi się znaleźć miejsce na napis Cuore Sportivo od Korcza![]()
Pozdrawiam 8)
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Nie tylko w Alfie można zamówić "nieumieszczanie" oznaczeń. W BMW i Mercedesie też stosuje się ten proceder. Standardowo oznaczenia są, jednak na życzenie można je usunąć.
Ja mam komplet oznaczeń i powiem szczerze że niekiedy są one dość prowokujące dla innych uczestników drogi![]()
Generalnie ciężko dostać emblematy na klapę. Sam szukam na klapę emblemat Boxer i nie hu hu mogę znaleźć.![]()
Spirit, nowego nie można już dostać, tylko pozostaje rynek wtórny.Napisał Spirit
Sam szukałem jakiś czas temu :roll:
Witam.
Ja również poszukuję literek na tylną klapę.
Dokładnie 2.4 JTD. Wie ktoś skąd można zamówić takie cudo ?
No i na jakim kleju/preparacie najlepiej je mocować? Ma ktoś może jakiś "wzór", czyli dokładne zdjęcie jak to jest umieszczone w oryginale?
Z góry dziękuje za pomoc.
Ostatnio edytowane przez Andrzejsr ; 10-03-2010 o 18:46
moje ze względu na odłażenie foli zostały zdemontowane a znajomy na ich podstawie wyciął mi na folii napisy w kolorze który chciałem - koszt 20 zł ( napisy 164 V6 SUPER)
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest