Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy 12345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Temat: Panzerwagen Killer 252Km/487Nm

aw69
    Gość

Domyślnie

jakich wyjadaczy....tak sie składa ze ja znam dobrze białystok i to co się tam porusza !!! I ani ja ani nikt z moim znajomych i mniej znajomych ze światka białostockiej sceny streetracingowej (o ile wogole mozna to tak nazwać) o takich autach nie słyszał ani ich widział !!!! Dalej uważam że te 252 KM u ciebie to fake ! Na stówe tyle mocy niema ! Ja tez przyjade z kilkoma mocnymi autami M3 e46 supercharger (które kończe budować)...być może supra i Vette C6 Z06 A co do coolera ? To jest żywcem z "krwi i kości" chinol jakich wiele osób ma pomontowane w autach i jakich ja zamontowałem ludziom na pęczki !!! A co do SR - ofiare zrobiłeś z siebie sam na tym forum.

---------- Post dodany o godzinie 19:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:46 ----------

GT2260V montowałem kilka w 1,9 tdi jedyną modyfikacje jaką tam można zrobić to wstawić większy wirnik ssący ew. wydechowy (ta operacja spowodowałaby jeszcze późniejsze jej wstawanie) wiec jakakolwiek modyfikacja tej sprężarki powoduje ze wstaje ona jeszcze później !!! Nigdy ale to przenigdy nie widzialem wystrojonej takiej turbiny z momentem 400 Nm przy 2 tys.....dodam wiecej. Moj znajomy który składał silnik 2,0 tdi od podstaw, full porting głowicy na lustro !!! tak samo kolektor ssący i wiele wiele innych ciekawszych rzeczy (racingowe popmpowtryski) i wogole profi profi modyfikacja motoru.....Wystroił auto na 280 KM gdzie przy 2 tys obr. miał 300 Nm. Więc prosze cie nie siej zamętu i nie wklejaj takich wykresów ze masz 400 Nm przy 2 tys obr. z pojemnosci silnika 1900 cm3 bo to jest fizycznie niemożliwe
    Ostatnio edytowane przez aw69 ; 14-03-2010 o 18:51

alfonso
    Gość

Domyślnie

Nie koleś, to ty podrzegałeś ludzi na SR,i poddawałeś wątpliwości moją wiarygodność,aż temat skasowali.

To ty możesz mieć w golfie 255km ,a ja w alfie nie, bo to włoszczyzna tak?

Właściciel rs4 nie jest z samego Białegostoku i on sam twierdził ,że ma tyle mocy,ale sądząc po jego startach napewno ma coś około tego.CLS jest z samego Białego.Przyjeżdżajcie,będzie ciekawie,a jeśli faktycznie przyjedziesz z takimi furakami to osobiście was zaprosze do UK w lipcu, na mały RACE,w który i tak pewnie nie uwierzysz bo jesteś z tych co nigdy nie wierzą.

PS.Nie powiedział bym ,że jesteś odemnie starszy,albo dużo starszy.

---------- Post dodany o godzinie 19:21 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:10 ----------

Cytat Napisał aw69 Zobacz post

---------- Post dodany o godzinie 19:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:46 ----------

GT2260V montowałem kilka w 1,9 tdi jedyną modyfikacje jaką tam można zrobić to wstawić większy wirnik ssący ew. wydechowy (ta operacja spowodowałaby jeszcze późniejsze jej wstawanie) wiec jakakolwiek modyfikacja tej sprężarki powoduje ze wstaje ona jeszcze później !!! Nigdy ale to przenigdy nie widzialem wystrojonej takiej turbiny z momentem 400 Nm przy 2 tys.....dodam wiecej. Moj znajomy który składał silnik 2,0 tdi od podstaw, full porting głowicy na lustro !!! tak samo kolektor ssący i wiele wiele innych ciekawszych rzeczy (racingowe popmpowtryski) i wogole profi profi modyfikacja motoru.....Wystroił auto na 280 KM gdzie przy 2 tys obr. miał 300 Nm. Więc prosze cie nie siej zamętu i nie wklejaj takich wykresów ze masz 400 Nm przy 2 tys obr. z pojemnosci silnika 1900 cm3 bo to jest fizycznie niemożliwe
    Zgadzam sie w kwestii modzenia turbiny.Jak będe zakuwał motor,specjalnie dla ciebie zrobię zdjęcie turbiny i może otworzą ci się oczy mocniej,bo widze, że powoli już się otwierają.
    Zobaczysz na żywca auto i to jak się odpycha to może zmienisz zdanie.Wykres jest jak najbardziej prawdziwy.Powiem więcej,za niedługi czas(około miesiąca) zrobimy mocniejszy soft i skonfrontuje wykres z UK z Hamownią u Mastersa ,bo pewnie tylko jego hamownię uważasz za wiarygodną(jak całe PL).Dopuszczam małe przekłamanie dziwnych hamowni w UK, ale tylko małe.

aw69
    Gość

Domyślnie

silniki JTD są bardzo dobrymi jednostkami (nawet moj dobry kolega stroił pewną rajdową alfe na około 200 KM która brała udział w wyścigach płaskich na litwie i zajeła 2 miejsca - 8,5 godziny pełnym ogniem wiec w potencjał tego silnika nie wątpie) i w twój wynik byłbym w stanie uwierzyć gdyby nie małe ale.... jak zaczełaś fantazjować o wyścigach pod auchan dopiero zaczełem wnikliwiej wchodzic w temat i zarówno jak jak i masa ludzi z białego miała z ciebie dobrą polewke ! stwierdziliśmy ze to fake !!! W takim razie skąd te RS4 i czy jest to model B5 ?
    Odnośnie golfa juz go dawno niemam ! Auta o których ja wspomniałem są i istnieją i jeżdzą po białostockich drogach zarówno i niebieska Mazda która swojego czasu też jeździła ale juz jej niema bo została sprzedana ! Jej miejsce zastąpiła C6 Z06 i jeśli dojdzie do tego spotu to te auta sie pojawią bo w przeciwieństwie do Ciebie one są wiarygodne !!
    Tak juz jade do UK na Race wsiadam i pędze hehehe tak samo jak moi koledzy

aha znalazlem tez takie foto intercoolera z saba 2,2

moze jestem ślepy do końca ale ja tam wogole nie widze podobieństwa do tego co ty masz zamontowane

---------- Post dodany o godzinie 19:47 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:38 ----------

aha jest jeszcze w białymstoku 255 KM octavia1 kolegi Bonda jesli Jacek sie zgodzi to moze przyjedzie i chętnie się z tobą ustawi ale myśle ze na ten twój bolid spokojnie wystarczy golf 2 1,9 tdi 200 KM kolegi
    Ostatnio edytowane przez aw69 ; 14-03-2010 o 19:51

ViP Alfa i Omega Avatar rdk_
    Mieszka w
    [ Płock ]
    Auto
    AR 159 [2.4 JTDm 20v]

Domyślnie

btw. czytalem ostatnio o tym Golfie co jest na zdjeciu

http://www.motone.pl/index.php?topic=1080.0
    Anonima Lombarda Fabbrica Automobili

Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
    Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
    Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia