Ostatnio edytowane przez jazzu ; 15-02-2010 o 19:41
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
No zgadza się trochę tam chamówa była , ja jeszcze wtedy jeździłem mercem 124 to wpadłem ale powiem szczerze że zero organizacji i chyba wolę lepiej do Szczecina do was zajechać
No organizacja żadna, pełna partyzantka.
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Panowie ma ktoś z Was możliwość zaprogramowania centralnego zamka ? Bo jakoś wkurzać mnie zaczyna ciągłe wkładanie kluczyka w zamarznięty zameka wiem że mam centralny, ale niestety nie trybi...
pozdro
http://wiadomosci.wp.pl/gpage,1,topgaleria.html
bezduszny kierowca alfy romeo![]()
Raczej bezduszny bałwan...
Przejechała Alfa Romeo a ten nic... ani obrócenia głowy, ani uśmiechu, ani szybszego bicia serca![]()
"Konstytucja to nie alfa romeo, ale też nie zaporożec"
wp.pl | dodane 2009-11-25 (11:17)
Premier Donald Tusk zaproponował rewolucyjne zmiany w konstytucji, m.in. likwidację bezpośrednich wyborów prezydenckich. Jednak zdaniem prof. Piotra Winczorka ustawa zasadnicza nie wymaga poprawek. - Obowiązująca konstytucja jest jak samochód. Może nie jest to alfa romeo, ale też nie zaporożec. Tyle, że w PO mamy kiepskich kierowców, którzy ciągle wjeżdżają na drzewo i dlatego chcą zmienić samochód. A wystarczyłoby nauczyć się prowadzić - komentuje w rozmowie z Wirtualną Polską konstytucjonalista z Uniwersytetu Warszawskiego. Jak mówi ekspert, premier ma władzę, ale nie potrafi z niej korzystać.
Nawet premier wie co jest dobre.
---------- Post dodany o godzinie 23:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:44 ----------
Czy ktoś może to wymówić :http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Al...wiadomosc.html
Akurat nasza konstytucja jest absurdalna
Oto przykład:
Kretynizmem jest Art. 2 Konstytucji III RP, brzmiący:
„Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym zasady sprawiedliwości społecznej”.
To sformułowanie jest oczywistym kretynizmem – dokładnie takim samym, jakim byłoby powiedzenie: „Samochód powinien być bardzo duży, czyli jak najmniejszy, przy czym ważne, by miał on rozmiary nie odbiegające od średniej”.
Wszystkie trzy zasady:
1) demokracji,
2) państwa prawa
3) socjalizmu
są ze sobą sprzeczne.
W Państwie Prawa wykonuje się prawo co do litery, nie dbając ani o opinię Ludu, ani o jakąś-tam „sprawiedliwość społeczną”.
W demokracji wykonuje się Wolę Ludu, nie dbając o to, z czym ona jest sprzeczna.
W socjalizmie zasada sprawiedliwości społecznej, realizowana przez socjalistów, jest ważniejsza niż litera prawa – i niż Wola Ludu.
Jakim cudem taki potworek znalazł się w Konstytucji? Kto jest autorem tego kretynizmu?
Otóż w tym przypadku jest to dzieło zbiorowe. Jak wiadomo „Wielbłąd – jest to koń zaprojektowany przez komisję”. Trzech autorów z trzech rożnych obozów politycznych jest dumnych, że przeforsowali swoje – dzięki czemu powstał ten bardzo zgrabny kretynizm, który uzyskał aprobatę Senatu, Sejmu – i Ludu (w referendum). Każdy znalazł coś dla siebie, więc głosował „za”...
Pozdrawiam
bikermarek
Alfa Romeo 155 1,8 Twin Spark 16V 1997: 13.05.2007 - 02.07.2011
Fiat Seicento 1,1 SPI 1999: 24.02.2012 - 09.03.2013
Alfa Romeo 155 2,0 Twin Spark 16V 1995: 31.07.2011 - ?
No i bądź tu człowieku mądry ....
Co tam u was w Szczecinie tak cicho ostatnio? Może wpadniecie do nas w kwietniu na Zlot Lubuski? 120km macie
Mam nadzieję że wpadne w tym roku do was gokartami trochę pojeździć![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70