Pozdrowienia dla Alfy 166 o numerach RBR z klekocikiem widziana w okolicy matecznego na parkingu biedronki
a potem około 19 pod koroną
Pozdrowienia dla Alfy 166 o numerach RBR z klekocikiem widziana w okolicy matecznego na parkingu biedronki
a potem około 19 pod koroną
Izane nie widzieliśmy się wczoraj w Mysłowicach na skrzyżowaniu Katowickiej i Chopina? Staliśmy prawie obok siebie ok 19.00. Pozdrawiam :-)
srebrna Gtv po fl na sbe tablicach koło 15 na moscie w sosnowcu
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowionka dla właściciela srebrnej AR156 nr SO..... z klubowymi ramkami, koło której parkowałem w Sosnowcu na W. Pola w niedziele!!!
Pozdrawiam Wszystkich Alfistów, a szczególnie z okolic Pleszewa. Pozdrawiam
Pozdrawiam kierownika ciemnej 159 na tablicach KR, z którym wymieniliśmy dziś pozdrowienia w okolicach Jazzowska
Oraz pozdrawiam jasnoniebieską (?) 156 SW po FL na rej. KNS, tylko nie wiem czy z ramkami Alfaholików, czy Alfaclubu, widzianego dziś w rynku w Starym Sączu
EDIT //
Pozdrawiam kierowników srebrnej(?) 147 na rej. KNS z klubowymi ramkami widzianych dziś na moście Heleńskim w Nowym Sączu, niestety obydwoje patrzyli w drugą strone![]()
Ostatnio edytowane przez WeGi ; 17-03-2010 o 11:11
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pozdrowienia dla srebrnej Alfy 155 z ramkami stojącej na światłach widzianej dzisiaj na skrzyżowaniu ulic Piastowskiej z Królowej Jadwigi.
Serdecznie pozdrawiam kierownika pieknej Alfy 155 w kolorze niebieskim (rewelacyjny), ktory dlubal cos pod maska swojego wozu na ul. Krakowskiej, dzisiaj okolo 12:30. Nie zdazylem podejsc, bo odjechal, a robilem zakupy w piekarni. Ramki klubowe, wiec przyznac sie kto to
![]()