Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: 156 - AR do 13tyś.

c3zar
    Gość

Domyślnie 156 - AR do 13tyś.

Witam chciałem kupić AR 156 taka do 13 tyś max. Szukałem sam ale nie jestem konkretnie zdecydowany. Interesują mnie AR z podlasia, mazowsza, warminsko - mazurskiego, lubelskiego. Chodzi mi o silnik dieselka 2.4 w ostateczności 1.9. Widzieliście może jakieś ciekawe oferty jeżeli tak prosiłbym o jakiś link do auta ze zdjęciami. hmm i napiszcie na co zwracać uwagę kupując AR (ta Alfa była by moja pierwsza ).

Użytkownik Alfa i Omega Avatar KKrzysztof
    Mieszka w
    Starogard Gdański
    Auto
    Mercedes CLK W208

Domyślnie

podobnych tematów było już dużo, może poczytaj z tego co już napisaliśmy wcześniej bo raczej nic sie nie zmieniło,

Osobiście uważam że porządne 2,4 będzie droższe niż 13 tyś i też będzie wymagało pewnych rzeczy do wymiany ale mogę się mylić,

Poszukaj na stronach kto z klubowiczy sprzedaje takową (o mojej nie wspominam bo znacznie przekracza założony przez Ciebie budżet) jak się okaże że tu takiej nie znalazłeś to znaczy że cena podana przez ciebie starczy tylko na zakup nie do końca Alfy Romeo, pamiętaj to auta klasy premium i muszą kosztować,
    zapraszam na nasz kanał o samochodach
    https://www.youtube.com/channel/UCNv...J62Gm0itanaAsg

Użytkownik Romeo Avatar twardy
    Mieszka w
    Bielawa/Wroc
    Auto
    Była 156 20V, chwilowo jakieś Mitsu

Domyślnie

Zawsze będzie loteria z używanym samochodem, więc jeśli nie masz w "śwince skarbonce" dziesiątaka (jeszcze do niedawna napisałbym że piątaka), to musisz się liczyć z tym, że coś się może posypać i będzie trzeba robić. Są części po 10zł i są części po 3000zł...
    Jak szukasz oszczędności to chyba lepiej 1,9...

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia