Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: 166 FL JTD

RustyNail
    Gość

Domyślnie 166 FL JTD

A co koledzy powiecie o tej sztuce. Szukam czegos dla siebie po lifcie, 2003-2004r, 2.4 JTD. A ze malo egzemplarzy na rynku stad moze ktos podpowie ile faktyczne trzeba wylozyc na takie auto, zeby miec przyjemnosc z jazdy a nie szukania na watkach o dobrych warsztatach
    http://moto.allegro.pl/item964574086...wi_alu_16.html
    Ostatnio edytowane przez RustyNail ; 21-03-2010 o 23:59

superalfa.pl
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał RustyNail Zobacz post
    A co koledzy powiecie o tej sztuce. Szukam czegos dla siebie po lifcie, 2003-2004r, 2.4 JTD. A ze malo egzemplarzy na rynku stad moze ktos podpowie ile faktyczne trzeba wylozyc na takie auto, zeby miec przyjemnosc z jazdy a nie szukania na watkach o dobrych warsztatach
    http://moto.allegro.pl/item964574086...wi_alu_16.html
    pierwsze co to rejestracja około 5500 PLN do tego rozrząd filtry oleje może hamulce, opony szykuj na to około 5000 a jak się okaże że skrzynia jest zepsuta to jeszcze dolicz 7000 PLN , niestety przy takim przebiegu(zakładając że jest oryginalny) skrzynia niedługo się skończy albo juz się skończyła mam taką 166 z podobnym przebiegiem i remontowałem skrzynie i to w niejednym egzemplarzu(fiat nie zalecał wymiany oleju i dlatego tak mała żywotność tego automatu) a cena tego auta jest mega okazyjna wręcz śmieszna
    te auta nigdy nie miały 8 airbagów

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

oO
    to na mojej ulicy ktoś sprzedaje i ja o tym nie wiedziałem

RustyNail ten temacik jest o poradach eksploatacyjnych. więc przenoszę post we właściwe miejsce.
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Uprawnienia