Pozdro dla kolegi w 156 jadacego droga Targowisko- Niepołomice w sobote po 15
byla łapka - łapka![]()
Pozdro dla kolegi w 156 jadacego droga Targowisko- Niepołomice w sobote po 15
byla łapka - łapka![]()
łukasz155
145 czarna na si tablicach łapa była ktos od nas?
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Ja pozdrawiam właścicieli AR 156 i AR 166, obie ciemne (czarne?) stojące na parkingu w Dąbrowie Górniczej na osiedlu przy Topolowej.
Czy to ktoś od nas?
pozdrowienia dla adayeny, katki, gosi, adamsa i tomaszawszyscy widziani w krakowie dziś
i te piękne belle na parkingu kazimierz
![]()
Today we are living our future memories..
ja tez pozdrawiam alfki jadace ok godziny 16tej A4 przy zjezdzie na bytom rybnik do wszyskich była łapka ale niestetynie widziałem czy odmachały bo stałem na mostku podczas przejazdzki moim wigry3
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
pozdro dla kolegi ze 156ki widzianego dzisiaj rano jadacego z dabrowki na welnowiec tylami kolo huhtamaki (jakos to tak sie pisze), migniecie dlugimi i zero odzewu, jechalem cala trase za kolega, i pozdro dla wlasciciela czerwonej 156ki stojacej dzisiaj kolo 11 na osiedlu witosa na moscickiego na SJ.... i wlasciciela czerwonej 147ki stojacej w imielinie na imielinskiej kolo skrzyzowania jak dobrze pamietam to na SBL....
---------- Post dodany o godzinie 20:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:12 ----------
aha i pozdro dla wlasciciela 156ki stojacej kolo budowlanki na nowym osiedlu na dabrowce malej.
pozdro dla sław'a, jego alfa widziana dziś około 13:30 na mikołowskiej obok bazylikihehe wymyta, wypucowana, szkoda, że na stalówach
![]()
"Nieważne, czym jeździcie obecnie, i tak stracicie dla Alf głowe. Ja straciłem" - "Nie zatrzymasz mnie" - Jeremy Clarkson
Stojąc na światłach w BB na Andersa obok 159SW, pomachałem panu (ok.55l) z uśmiechem na twarzy. Następnie on podniósł rękę i... popukał się w czoło.
Nie pozdrawiam snobistycznego bufonaKup se pan lepiej Passata
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Niestety częsty widok w Bielsku-B.