Czy orientujecie się jak wygląda sprawa z kluczykiem do 147 2001r? Dodam,że niestety posiadam tylko 1 kluczyk,a nie mam karty kodowej;/
Czy orientujecie się jak wygląda sprawa z kluczykiem do 147 2001r? Dodam,że niestety posiadam tylko 1 kluczyk,a nie mam karty kodowej;/
Podobno Henry Ford zdejmował z głowy kapelusz, kiedy mijała go Alfa Romeo, a Enzo Ferrari w dniu, kiedy pokonał Alfę, płakał jak dziecko.
- czy ktos może potwierdzić że jest firma na Hali Targowej we Wrocławiu, która bez problemu dorabia kluczyki CODE2 do Alfy ?
- nie bardzo chce mi sie w to wierzyć ale może monopol ASO został przełamany,
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Panowie najświeższa wiadomośc z dzisiaj - dorobienie kluczyka w ASO Zielona Góra - koszt 1200zł z kodowaniem - osobiscie sie pofatygowałem aby się podpytac i napisac w tym wątku pozdrawiam :-)
W ASO Kielce da rade dorobic za 720zl jesli posiadasz karte z kodami.
a w sklepie co dorabiaja klucze pytaliscie?? ja pytalem w plocku i koles powiedzial ze jezeli pilot od centralnego przelozylby mi do breloczka a kluczyk oddzielnie to wyniosloby to okolo 200zl nie wiem jak to by wygladalo ale mowie jak jestmoze warto by bylo sprobowac niz wydawac tyle kasy... sam niedlugo bede musial wymienic bo moja obudowa dluuugo tez juz nie pociagnie
Sam stoję na progu wymiany kluczyka.. Nie dość, że mam tylko jeden, rozlatuje się zupełnie. Centralny zamek jest i tak w breloczku, więc pozostaje tylko immo. Ktoś z pięknej Żywiecczyzny orientuje się gdzie można dorobić kluczyk?
Witam!!!
Mam pytanie trochę innego typu, mam dwa kluczyki, oba zwykłe, nie scyzoryki, tylko jeden ma ułamany grot, czy jest możliwość dorobienia kluczyka i przełożenia transpondera. Byłem w dwóch zakładach i powiedzieli, ze nie dysponują taka surówką do kluczy.
Dzięki za informacje.
http://allegro.pl/item974102323_kluc..._katowice.html
Czyli wychodzi na to ze mona dorobic juz kluczyk tak ?