Photoshop wylal sie na moje biurko
Ale autko jest swietne![]()
21/22.11.09
05/06.12.09
inny - jaki ? napisz..
Photoshop wylal sie na moje biurko
Ale autko jest swietne![]()
a że Cię Tomeczku lubięa jeszcze bardziej Gosię to macie jeszcze to
![]()
wstyd, kpina, żenada.. tak w 3 slowach można ująć to co się stało... nawet amerykańscy naukowcy nie byli w stanie na pierwszy rzut oka określić co było przyczyną stukania koła aniuchy05....
za przegub Tomaszu dziękujęsię pewnie zjawie w żywcu po niego
![]()
no cóż... ja się tylko cieszę że żyję bo pewnie z przegubem mogłabym dojechać... z tym raczej nie![]()
co do atmosfery to zawsze taka jest dlatego mam nadzieję że w KRK będziemy widywać się częściej![]()
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 26-03-2010 o 06:29
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Przepraszam bardzo. A kto kurde pytał w rozmowie telefonicznej czy jest zrobione to i to???? Amerykańscy aukowcy owszem nie wyczaili ale jeden kolo tak ,i teraz się o tym milczy naforum ? no nie tak byc nie moźe .A że kierowca nie sprawdził ,wskazówki. Zakochany/a czy co.
A ku..a mówiłem jest kierowca ten a ten! Aniucha teraz za puźno- takiego przegubu juz nie dostaniesz,no chyba że wyciągniesz z mojego wozu,albo wezmiesz spraya i ten stary pomalujesz. Pamietaj ! Jest kierowca kur.a Ty i zaden H.j nie ma prawa robic bez mojej wiedzy!!!!!!!!
siema.
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Tomaszu nie denerwuj siękierowca zakochany ma prawo być to nie myśli racjonalnie
ja wiem że już takiego przegubu nie dostanęnigdzie
a bella oczywiście bez Twojej wiedzy ruszana nie będziea stała jak Matiz
![]()
hejka.
Sorki, że uciekłem tak szybko, ale po pierwsze byłem przypadkiem a poza tym byłem z dwu miesięcznym synkiem i sytuacja wymagała ewakuacji
Jeśli mi się uda to zaglądnę na następny spocik i się przedstawię.
Pozdrawiam
witam wszystkich tak sledze ten topik i mam pytanie czy nastepny spocik nie bedzie przypadkiem w srode zaraz po swietach??bylo by zajebiaszczo bo moglbym przyleciec do was moja belka
![]()
o co k'mon???
no wychodzi na to że 07.04![]()
[QUOTE=mrutyna;299604]a że Cię Tomeczku lubięa jeszcze bardziej Gosię to macie jeszcze to
Mistrzu M..)))) wieeeelki ciumek dla Ciebie za te fotki
))))i łapka z parkingu hihi
)))no teraz to juz sie na amen zakochałam
haha w Belli oczywiście
![]()
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Po fotkach widać w jakim mieście są najlepsze Alfy
Tomek mnie do was zapraszał, chciałem na następnego spota wpaść, ale 7-go to mam egzamin w OpoluLipa...
(Aha, Pozdro dla Gosi która się lubi kręcić tą GTA w okolicach Moszczanicy-Rędziny heehe)
Ostatnio edytowane przez Quattro ; 26-03-2010 o 21:47
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV