147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Wracałem z Katowic i tylko po kapcie wpadłem by mi już założyli na wiosnę. zaczęliśmy z kumplem (wulkanizatorem) rozmawiać o mojej Alfie i nagle wypalił.
-"Ty, Daniel-co do Alfy to często widuję taką GTA. Po żywcu się nią taka dziewczyna kręci często. Zaczyna mnie wkurzać"
-Czemu?
-"Bo nie moja..."(też alfaholik, ale skończył na Abarth Grande Punto)
A ta prawie GTA malina to będzie jak ją skończą, bo w czwartek jak się jej przyglądnąłem to troszke tam jest do zrobienia jeszcze... Dużo troszku jeszcze![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Ja Cię nie pierniczę... Coś państwo M. się zbyt często kręcą w mojej okolicy. Wczoraj GTA, dzisiaj "prawie GTA". Niestety tak pędziła w stronę Łodygowic (ok. 14:00) że nie odmachała... Czyżby Alfista z Moszczanicy miał was za sąsiadów?![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
pozdro dla kierownika czerwonej 147 ktory mi dzis machal kolo galerii kazimierz ok 11, rej KWA lub KWI juz nie pamietam, ja srebrna 156
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pozdrowienia dla właściciela ciemnej 146-ki na blachach SK zaparkowanej pod KFC na 3 Stawach. Ramki klubowe były, przyznać się kto?![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
Pozdrawiom aniuche,która,co wydaje sie niemożliwe,pojawiła sie u mnie w garazu(ale nie do mnie przyjechała:/)
Pozdrawiom tyż kierowce zielonego VW,który umożliwił mi właczenie sie do ruchu![]()
Pozdrawiam kierowcę oraz pasażera czerwonej alfy 147 widzianego dzisiaj około 13.15 w Imielinie "uciekającego"spod Biedronki a później krążącego na parkingu trochę dalej w stronę Chełmu Śl.
Pomachane- Odmachane![]()
Ostatnio edytowane przez wojtekml ; 28-03-2010 o 16:19
ja teraz mieszkam w Imielinie i jeszcze nikt mi nie odmachal, a duzo bell tu jezdzi na SBL i KOS
pozdro dla wszystkich![]()
Pozdrawiam slavik10 który trąbił na mnie, na skrzyżowaniu![]()