A ja fundnąłem swojej nowy znaczek na przód i spray do zacisków hamulcowych
Teraz tylko robota czeka, jak przyjdą... ^ ^![]()
A ja fundnąłem swojej nowy znaczek na przód i spray do zacisków hamulcowych
Teraz tylko robota czeka, jak przyjdą... ^ ^![]()
Dzisiaj zmiana bucików na letnie, sprawdzanie ciśnienia, pomalowanie tylnej lotki na czarno, a na koniec prysznic i para naklejek Quadrifoglio Verde by Alfoholicy: http://pimolti.otwarte24.pl/90,Nakle...rifoglio-Verde
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
dzis postanowilem koniec z alfa zbyt wiele nerwow mnie kosztowala czasu i pieniedzy wkoncu wolny i mozna bedzie cieszyc sie zyciem![]()
"Dobry" żart^ ^
alfe jutro biora zlomiarzeblacharka w super stanie bo byla robiona nowa podloga i z tylu wstawki wszystko sprawne procz silnika daja mi 1500zl wiec niemam sie co zastanawiac
![]()
Odebrałem od lakiernika, błyszczy się jak psu... a zwłaszcza zderzaki, bo to z nimi bawił się lakiernik, no i podwozie - zakonserwowane jak w nowym polonezie
Oczywiście letnie buty już są. Problem mam jedynie z dystansami, ale to jest już brożka tokarza, więc jestem o to spokojny. Jeszcze tylko dywaniki na letnie wymienię i zrobię pranie tapicerki.
Pozdrawiam.
- Rafał
wymienione dywaniki na letnie![]()
w sobotę zadźwięczał nowy tłumik końcowy, delikatnie mruczy, poprzedni był bardzo sportowy (efekt ciągniętych za samochodem puszek po piwie)
W przyszłym miesiącu zostanie założona nowa zawiecha.
zieloo007 a dywaniki kupowałeś gdzieś nowe ?
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Letnie dywaniki i kapcie
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA